Няма да ви уважават като жена, ако правите тези 9 неща!

2
Както е казал един мъдър човек: „Мъжът обикновено обича жените, които уважава, а жената обикновено уважава само мъжете, които обича“
Както е казал един мъдър човек: „Мъжът обикновено обича жените, които уважава, а жената обикновено уважава само мъжете, които обича“

Както е казал един мъдър човек: „Мъжът обикновено обича жените, които уважава, а жената обикновено уважава само мъжете, които обича.“

И това е така.

1. Не бъдете момичето „Да“

Мъжете са склонни да уважават тези, които имат собствено мнение, дори ако то е в противоречие с тяхното собствено. Момичето, което се съгласява с всичко, което и предложи и каже мъжа, е малко вероятно да предизвика у него дълбоки чувства.

2. Не се напивайте

Да, мъжете по този въпрос имат двойни стандарти. Ако някой от техните приятели се напие до безпаметност, те по-късно просто ще кажат – добре се позабавлявахме, но напилата се жена, и при това на публично място – за тях е срам, позор, и въобще унизително зрелище.

3. Имайте свой собствен живот

Повечето мъже искат да бъдат част от живота на жената, но не в целия и живот. Мъжете не уважават жените, които правят от тях „светлина в прозореца.“ Много по-привлекателни са момичетата, които имат свои собствени интереси, хобита, приятели.

4. Не скачайте в леглото с първия срещнат

Секс на първа среща – това е най-сигурният начин да започнете връзката с неуважение. Истината е, че мъжете не ценят това, което им е паднало от небето. Колкото повече усилия той полага да за завладяването, толкова повече цени своето момиче. И колкото по-дълго чака този момент, толкова повече ще уважава нейните принципи.

5. Не лъжете

Честността е ключът към всяка здрава връзка. Малките лъжи, както знаем, предизвикват големи обиди. И унищожават ценното доверие. Всяка лъжа рано или късно ще се върне при вас като бумеранг.

6. Не се оплаквайте от бившия

Тук действа всичко наведнъж: и проверка за лоялност, и благоприличието на момичето, и баналната мъжка солидарност. И е без значение какъв гад е били бившият, важно да се разбере точната граница, зад която е опасно да се говори. По-добре е да се ограничите с няколко думи – честни, но изчерпателни. В противен случай, той би си помислил, че ако скъсате, същото ще говорите и за него на новото си гадже.

7. Не флиртувайте с други

Не става дума просто за ревност. Защото един откровен флирт ще ви донесе лоша слава, а като на рогоносец ще гледат него. Това мъжкото его няма да издържи. И след това, ако започне да вижда у вас момиче с „леко поведение“, е малко вероятно да започне да ви уважава.

8. Бъдете себе си

Не се правете на някой друг – мъже уважават жените, които знаят как да бъдат честни със себе си. Всеки иска да види до себе си истински човек – без празни дрънканици и преструвки.

9. Бъдете дама

Дама – това е най-висшето въплъщение на жените. Не се дръжте небрежно и не псувайте като каруцар. Нежност, женственост, чистота – качества, които никога няма да загубят цената си за мъжете, дори ако те никога не го признават.

Източник: ДРУГИТЕ НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари