Новият шеф на Тотото е депутат от ИТН

2
Александър Тодоров е изборът на спортния министър Радостин Василев
Александър Тодоров е изборът на спортния министър Радостин Василев Снимка: debati.bg

Депутатът от "Има такъв народ" Александър Тодоров е изборът на спортния министър Радостин Василев за нов изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор.

Това става ясно от внесените документи в Търговския регистър на Агенцията по вписванията, предава NOVA.

32-годишният Тодоров е роден в Хасково и бе избран за народен представител в 45-то, 46-то и 47-то Народно събрание от район Плевен. Той е юрист по професия. В момента той е член на парламентарната Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта, както и Комисията за прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество. Все още не е ясно дали Тодоров ще трябва да се откаже от депутатското си място, за да застане начело на тотото.

В Управителния съвет на БСТ ще влязат още Росен Иванов и Георгий Султанов. Султанов бе предложение на ИТН за министър на Културата през лятото. Заявление за назначаването на новата управа на Тотото е подадено в петък и все още се обработва от системата на Търговския регистър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    3
    Шоуто (е) на Слави
    (И...)ма и (Т...)акъв (Н...)ационален тотализатор - някой да не би да си е помислил, че Учиндолския гуру няма нищо общо ...? Или пък Тошко Сценаристчето, че не е решил да си оближе пръстчето в тото-кацата?
  • 2
    2
    Статистиката ...
    " ...в 45-то, 46-то и 47-то Народно събрание ..." - което така и не проработи и освен, че си увеличиха и получиха депутатските заплати, друго абсолютно нищо не свършиха!
  • 6
    1
    бавно мислещ
    Айде, започнаха с политическите назначения.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари