Новите 3D очила ни отвеждат навсякъде

0
Младите хора вече тръпнат от възможността да си създават своя реалност
Младите хора вече тръпнат от възможността да си създават своя реалност

Светът се променя с всеки изминал ден и не е далеч времето, в което съвсем ще изоставим старите порядки и ще пренесем в нова реалност. И то в буквален смисъл.

Големите технологични гиганти вече пуснаха на пазара своите джаджи, с които ни пренасят на момента на съвсем друго място, където усещанията са напълно реални. Новите 3D очила ни позволяват да се пренесем в свят, какъвто ние си го представяме и сме готови да си конструираме, казва FRONT.

Е, техните възможности не са чак толкова големи, но това ще се промени в следващите години, месеци и дори дни. Няма кой да спре бясното развитие на технологиите.

Младите хора вече тръпнат от възможността да си създават своя реалност, в която да включват само любимите си неща. Къде без секса тогава? Големите порно продуценти вече са се ориентирали в ситуацията и подготвят съвместни проекти с компютърните гении. Съвместно ще ни представят свят, изпълнен с много и разнообразен секс.

Достатъчно ще бъде да си сложим очилата и да се пренесем там, където никога не казват "не", дори напротив - готови са да изпълнят всяко наше желание.

Новите технологии със сигурност ще ни раздвижат интимните емоции, но дали пък няма още повече да влошат шансовете ни да общуваме очи в очи? Това е големият въпрос!

Източник: FRONT
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари