Нови успехи за мажоретките от „Екстрийм“

1

Съставът грабна четири 3-ти и две 4-ти места в Националния фестивал „Мадарски конник“

Мажоретен състав „Екстрийм” при Общински младежки дом Русе грабна четири 3-ти и две 4-ти места от изпълненията си в Националния фестивал на мажоретния танц „Мадарски конник“ в Шумен.

Събитието се проведе на 13 и 14 май при изключително оспорвана надпревара и участие на над 500 мажоретки от цялата страна.

Русенките са трети в “Марш парад” 100 метра дефиле в четвърта възрастова група, както и в “Традиционал корпус” - четвърта възрастова група, “Батон хореография на място” - четвърта възрастова група. За соловото си изпълнение Дея Иванова също зае трето място, информира Община Русе..

В дисциплината “Шоу - помпон” и за първото солово изпълнение на Изен Юсменова в 4-та възрастова група русенските мажоретки се класираха четвърти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари