Нови лампи осветиха улица "Александровска"

4
В участъка между пл. „Хан Крум“ и пл. „Свобода“ са монтирани нови LED панели
В участъка между пл. „Хан Крум“ и пл. „Свобода“ са монтирани нови LED панели Снимка: Община Русе

В участъка между пл. „Хан Крум“ и пл. „Свобода“ са монтирани нови LED панели

Извършено бе обновяване на алейното осветление по ул. „Александровска“ - в участъка между пл. „Хан Крум“ и пл. „Свобода“, като на мястото на старите лампи в осветителните тела бяха монтирани нови LED панели, се посочва в отчета на Община Русе за седмицата.

Приключи подготовката по полагане на нова настилка на тротоара и обособената зона за паркиране на ул. „Сакар планина“ - в участъка между кръстовищата с ул. „Голям Богдан“ и ул. „Лозен планина“, източно от бл. „Вежен“.

Полага се нова бетонова настилката по алеите в пространството, западно от бл. „212“ в кв. „Чародейка – Юг“ и се подготвя поставянето на нова паважна настилка по пешеходните алеи в централната част на Спортен комплекс „Ялта“, са акцентите от свършеното през седмицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Orthodox
    Площад "Хан Крум" ли? Има такава улица в Русе, но площад... Да не би да става дума за "Хан Кубрат"?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари