Новата реалност: На концерт в балони

0
Aмериканската рок група The Flaming Lips направи уникално шоу по време на пандемия, като използваха специални балони, в които бяха самите те, както и публиката
Aмериканската рок група The Flaming Lips направи уникално шоу по време на пандемия, като използваха специални балони, в които бяха самите те, както и публиката Видео: bTV

Американска рок група направи шоу на живо, спазвайки всички мерки

Aмериканската рок група The Flaming Lips направи уникално шоу по време на пандемия, разкрива bTV 

Те пяха на живо пред публика в разгара на COVID кризата в САЩ – като използваха специални балони, в които бяха самите те, както и публиката.

Групата изнесе два концерта през в Оклахома, където публиката танцува, изолирана в пластмасови мехури.

100 такива приспособления позволиха на любителите на концертите да се потопят отново в незаменимото преживяване да се докоснеш, макар и преносно, през пластмасова преграда до живото изпълнение на артистите.

В един мехур могат да се поместят до трима души, а това не е първото използване на балоните. Групата ги е вкарвала в употреба много преди пандемията като част от шоу програмата си.

Новата реалност обаче налага и някои още по-неудобни моменти, свързани с нуждите на всеки жив човек.

На всеки посетител на подобен концерт се дава табела, на която пише: Искам до тоалетна и при показването ѝ специален асистент се притичва на помощ, за да можем да излезем от балона, а после да се и върнем.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари