Нова мода в кражбите: Свалят номерата на колите

1
Има около 6 подобни случая за три месеца в столичния квартал „Лозенец“
Има около 6 подобни случая за три месеца в столичния квартал „Лозенец“

Има около 6 подобни случая за три месеца в столичния квартал „Лозенец“

Сигнал за задигнати регистрационните номера на автомобил, пуснат в социалните мрежи, предизвика коментари за нова мода в кражбите.

Случаят е от столичния квартал „Лозенец“, а извършителят е заснет от камери, информира bTV.

Колата е била паркирана на улица „Криволак“ и е на Филип Аврамов. Той е разбрал за кражбата, когато опитал да излезе със семейството си с автомобила. По кадрите от охранителната камера не успява да разпознае крадеца.

Възстановяването на регистрационните номера струва на Аврамов около 200 лева. Той веднага е подал и сигнал в полицията, защото не се знае те за какво ще бъдат използвани.

За последните три месеца има около 6 подобни случая в квартал „Лозенец“, каза Иван Янкулов, началник на „Охранителна полиция“ в 4 РПУ.

"По-често става въпрос за вандалски акт, рядко е с цел извършване на друго престъпление", уточни Янкулов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари