Нова компютърна техника ще бъде доставена в ОД на МВР - Русе

0
Осигурено е материално-техническо оборудване за структурите на МВР
Осигурено е материално-техническо оборудване за структурите на МВР Снимка: МВР

Осигурено е материално-техническо оборудване за структурите на МВР

В изпълнение на една от приоритетните задачи на ръководството на МВР – материално-техническото обезпечаване на служителите от структурите на ведомството, със заповед на министър Рашков, бе формирана работна група. Целта беше създаване на условия за оптимална организация по усвояване на предвидените допълнителни финансови средства за придобиване на компютри и хардуер по бюджета на МВР за тази година.

В резултат на извършените дейности бе сключен договор с „Информационно обслужване“ АД с предмет – осигуряване на доставка на компютърни конфигурации. В изпълнение на договора са осигурени общо 5 900 / 800 лаптопа и 5 100 настолни компютърни конфигурации. До момента към структурите на МВР – главни и областни дирекции, вече са разпределени 800 лаптопа. През август/септември предстои доставката по места и на договореното количество настолни компютърни конфигурации. 111 са договорените стационарни компютри за ОД на МВР – Русе, а 17 са доставените лаптопи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари