Нов магазин на "Фастмаркет" отвори врати в Русе

0

Кметът Пламен Стоилов преряза лентата на втория магазин от веригата „Фастмаркет“, намиращ се в кв. „Възраждане“. На откриването присъства още и зам.-кметът Иван Григоров.

Кметът честити новата придобивка на гражданите, събрали се да посетят новия магазин в първите часове след отварянето му. „Щастлив съм, че с откриването на този втори супермаркет днес, в Русе се ражда една нова верига хранителни магазини. Благодаря на г-н Николай Русев за усилията му да развива бизнеса си в нашия град, с което разкрива и нови работни места. Нашите разбирания са, че кметът, администрацията и екипът му, трябва да работят в подкрепа на гражданите и бизнеса", заяви кметът Стоилов.

Собственикът на новооткрития магазин г-н Николай Русев сподели, че заслуга за изграждането на това привлекателно място за пазаруване има и Община Русе. „Това е пример за добро взаимодействие между бизнес и кметска администрация, за което съм изключително благодарен на г-н Стоилов“, допълни още г-н Русев.

Водосвет за благополучие и късмет извърши отец Марин. По стара традиция първите посетители бяха посрещнати с вкусна пита, сол и мед.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари