Николай Нанков: Проблемите с пътищата са от липсата на поддръжка през последните две години

1
"Трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици", категоричен е кандидат-депутатът от ГЕРБ
"Трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици", категоричен е кандидат-депутатът от ГЕРБ Видео: NOVA

"Трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици", категоричен е кандидат-депутатът от ГЕРБ

"Проблемите с пътищата идват от липсата на поддръжката им през последните две години. Не знам дали строителството е „бутафория”, но според мен трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици". Това заяви в студиото на „Събуди се” по NOVA кандидат-депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

За нас като самоцел първото място на изборите не е толкова важно. Важно е за България и страната да продължи да се развива като стабилна, просперираща и сигурна държава. Затова мисля, че първото място на ГЕРБ е важно за българската държава и за българите като цяло, защото след две години на лаборантни експерименти с неясни участници, видяхме какви са резултатите – висока инфлация, празни хладилници, убийствени цени на всичко. Мисля, че стабилността биха могли да бъдат върнати само с това ГЕРБ да е първа политическа сила след втори април”.

Той коментира и скорошната проверка на Северната скоростна тангента, която показа, че една трета от асфалта липсва. „Нека ви обясня колко са грешни тезите на архитекта Шишков. Ще започна с това, че не знам дали строителството е „бутафория”, но според мен трябва да се сложи край на приказките под Шишковия храст в следващите седмици. Виждаме, че той е един явен участник в предизборната кампания и говори едни тежки неистини”, подчерта Ненков.

Според него проблемите с пътищата идват заради липсата на поддръжката им през последните две години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Freq
    Че сте нагли и безсрамни,това вече на всички е ясно!!! Ама и то безкрайно нагли!!! Как не се засрамихте?! Как не се примирихте и поне веднъж да бяхте признали вина и да се извините за бездарието се на българските граждани ?!!! Все пак всички сме потърпевши от вашето безхаберие и безотговорност!
  • 5
    5
    Мунчо
    Абе изрод, писна ми 12 години да слушам небивалиците изпод тиквомировата магнолия. Ей, какъв отвратителен герберастки съсел.
  • 15
    4
    Читател
    За да говориш по този начин,трябва да си доказан наглец.1/3 от основният пласт асфалт липсва.Фундамента на трасето е с материал,нямащ нищо общо с изискваниета по закона за пътното строителство.Този кандидат за "народен"избраник,в стремежа си да се добере до многото пари засмукани от заплатите и пенсиите на българите,е изперкал напълно,мислейки си за народа ни може да бъде маниполиран,както преди 10-15 години.
  • 15
    3
    Тинтири - минтири
    Айде бе, сигурен ли си?
  • 18
    2
    Егати нахалника...
    Той - пътят /магистралата/ не е изпълнен каквито са изискванията, а този ми говори за подръжка? И този кандидатства за депутат, за да ни управлява? Но това са герберистите - крадливи, нахални и безочливи - гласувайте за тях за да си ремонтират пътищата. Егати нахалника!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари