Николай Денков ще даде извънредно изявление

0
Брифингът е насрочен за 14:00 часа днес
Брифингът е насрочен за 14:00 часа днес Снимка: БТА

Брифингът е насрочен за 14:00 часа днес

Министър-председателят акад. Николай Денков ще направи изявление, днес, 28 октомври, от 14:00 ч. в Министерския съвет по повод решение на правителството, взето на подпис. Това съобщиха от пресцентъра на МС.

Очаква се премиерът да коментира настъпилата извънредна изборна ситуация след като ЦИК взе решение за изключване на машинния вот от изборите за кмет и общински съветници, които ще се проведат утре.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    До 4
    Ай дърпай за усрайната бесарабско псе! Взимай изцълнения педал хасан киро кривоустото лена мустака и деьп пидала и дърпайте и без вас ше минем мишкари третополови!
  • -5
    4
    Гнус!
    Възпалили са се всички гнуси плужеци - копейки, ибрици на малкото и голямото ДПС, всякакви чугунени комуняги и най-вече - слугите на мръсния лизач на Мутрофанова, инсталирания от генерал Решетников вонящ зелен чорап, безродника, инсталиран на високо място в държавата ни. Рано или късно ще видим края на всички ви, българоубийци безродни! Колкото и минуси да натряскате сега, няма да сте по-малко вонящи мърши.
  • 8
    3
    ДЕДО еКОНТИЙ
    ДЕНКОВЦИ ХВЪРЛЯЙ ОСТАВКАТА, МИШКИ
  • 7
    2
    АЛА БАЛА
    МЪРШИ ДОЛНИ ИЗМАМНИ СТЕ ППДБ
  • 3
    1
    русенец
    По-добре да не го прави, достатъчно се е изявявал! Извън темата, дали в обозримото бъдеще ще се случи начело на държавата да е някой интелигентен и без мания за величие?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари