Министър-председателят депозира оставката си

0
Николай Денков ще направи изявление в Министерския съвет в 19:00 часа
Николай Денков ще направи изявление в Министерския съвет в 19:00 часа Снимка: БГНЕС

Николай Денков ще направи изявление в Министерския съвет в 19:00 часа

Оставката на министър-председателя Николай Денков беше депозирана преди минути в деловодството на Народното събрание, съобщава правителственият пресцентър.

По този повод акад. Денков ще направи изявление в Министерския съвет в 19:00 часа.

По-рано парламентарната група на коалиция "Продължаваме промяната - Демократична България" обяви, че ще предложи утре (6 март) Народното събрание ефективно да приеме чрез гласуване оставката на правителството на Николай Денков, съобщава БНР.

От ПП-ДБ приемат решението на националното съвещание на ГЕРБ да даде мандат за преговори за коалиционно споразумение като стъпка към създаването на атмосфера за конструктивен диалог. ПП-ДБ призовават ГЕРБ да започнат преговорите веднага след като вицепремиерът Мария Габриел се завърне в страната.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    7
    гост
    Плаче му се на човечеца че кокала се изплъзва.
  • 11
    6
    Sali
    Мине се немине и оставка...кога ще го стигнете другаря Живков, който го посрещаха с цветя и питка и говореше хем разбираемо, хем интелигентно, хем забавно.Един мандат не можете да изкарате, камо ли да подобрите жизнения стандарт на хората, защото в кръвта ви е да смучете от работещите се за лична изгода.Затова ще ви плюят и мразят, защото бездарници като вас, Станишевци, Доганчовци, Костовци разсипахте България.
  • 3
    5
    чичомиткобрат до 4
    a hostile takeover е по-подходящ термин
  • 7
    4
    фена на Путин
    Разчиства пътя на глиган пеевски. Разбрали са се. Мафията take over всичко в държавата.
  • -5
    3
    Ебе
    Ще се радваме всички рязани мангали да се сближим а жалката ти майка Циганенко, тъпо рушлямско тролче! Да го полапваш спаруженото на путлерчето за късмет! Анадънму? ;)
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари