Машината за гласуване на Николай Денков се развали

2
Устройството не издаде разписка
Устройството не издаде разписка Снимка: БГНЕС

Устройството не издаде разписка

Технически проблем с машина за малко да попречи на премиера Николай Денков да упражни правото си на вот на втория тур на местните избори, пише Телеграф..

"Техническите проблеми, които виждаме, са от недобрата координация между институциите, особена е отговорността на ЦИК. След вота трябва ясно да се постави въпросът как връщаме доверието в изборния процес. Излезте и гласувайте", призова премиерът.

Гласувах за европейска, модерна столица, каквато трябва да е София. Това заяви премиерът Николай Денков след като гласува.

"Като свършат изборите трябва да поставим въпроса как връщаме доверието в изборния процес", изтъкна министър-председателят. По думите му най-важното е сега да се излезе и да се гласува. "Ако не излезете вие, ще излязат другите и те решат кой да управлява. Независимо дали на хартия или с машина, важното е да се гласуват", посочи той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    ...
    Всичко живо що е нормално се дърпа от педерасти. Разносители на най-гадните болести и най-озлобените изчадия содомистки.
  • 1
    3
    Денкова
    За каква модерна и европейска столица бълнува тоя академик след като Сглобката е ГЕРБ- ПП-ДБ, тоест работата в София е Обърнал се Илия, пак тия...освен ако най-сетне не им уври канчето на софиянци да гласуват за Ваня Григорова.
  • 2
    2
    123
    Кумуняро-герберастките мисирки това ще си измислят-"развалени" машини! Само тъпите им гласоподавателчета им вярват на "новините"!
  • 2
    1
    хаха
    това ако не е карма не знам какво е. тея олигофрени реват за машини, а машините им се счупват точно на тях - единия не му излиза бележка, другия не го пускат да гласува изобщо
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари