Николай Денков: През последните години в земеделския сектор има големи печалби

1
Трудно може да се дискутира с хора, които казват, че няма никаква подкрепа от държавата, каза премиерът
Трудно може да се дискутира с хора, които казват, че няма никаква подкрепа от държавата, каза премиерът Снимка: БГНЕС

Трудно може да се дискутира с хора, които казват, че няма никаква подкрепа от държавата, каза премиерът

Премиерът Николай Денков е готов на разговори с онези земеделски производители, които наистина са в затруднено положение. Така министър-председателят отговори на въпрос дали ще успее да убеди бранша, че отпадането на забраната за внос на украинско зърно е в полза на България, предаде БНР.

Според Денков министърът на земеделието Кирил Вътев е „в трудна ситуация“ заради различните интереси в сектора, но темата с отпадането на забраната е обсъждана на няколко оперативни заседания на кабинета:

"Готов съм да обсъждам с тези зърнопроизводители, които наистина имат проблеми. Защото числата идват от официални източници и те са точни. Това означава, че в този сектор през последните години има големи печалби. С хората, които казват, че този сектор не получава никаква подкрепа от държавата, ей така казано, без никакви аргументи, ще е трудно да се намери тема, която да дискутираме".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари