Николай Денков: Днес не е ден за атаки, а ден за празнуване

0
Премиерът участва в церемонията по издигането на националния флаг в столицата
Премиерът участва в церемонията по издигането на националния флаг в столицата Видео: NOVA

Премиерът участва в церемонията по издигането на националния флаг в столицата

Днес е ден, в който трябва да се обединим и да говорим само за това, което ни обединява. Не е ден за атаки, а за празнуване”. Това каза премиерът Николай Денков след края на церемонията по издигането на националния ни флаг навръх Трети март в София.

Министър-председателят коментира и предстоящата ротация. Той заяви, че към момента разговорите му с Мария Габриел вървят нормално. „Очакваме документа, който ГЕРБ ще представят и тогава ще видим”, завърши Денков, предаде NOVA.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -11
    3
    До 1
    Ти си спазвай традицията на 2 февруари,другите празници остави на нас.
  • 16
    2
    Измамник си
    Ей, плъх противен, забравил си да си вземеш украинското знаменце, подлого долна! Не ни омайвай с общи приказки, вече никой не ви вярва, борсук скапан!
  • 18
    1
    чичомиткобрат
    Е, не разбирам, този педерас празнува националния си празник на 4 Юли и на 2 Февруари, какво го интересува 3 Март - празника на българите?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари