Николай Денков: Нека приберем егото си и да се обединим около християнските ценности!

0
Премиерът поздрави българите за светлите празници
Премиерът поздрави българите за светлите празници Снимка: БГНЕС

Премиерът поздрави българите за светлите празници

"Първо искам да поздравя всички със светлите празници. Пожелавам им да имат много хубави, уютни срещи тази вечер и следващите дни, за да могат да се порадват на хубавите неща в живота." Това заяви премиерът акад. Николай Денков преди началото на празничните богослужения за Рождество Христово в Патриаршеската катедрала "Св. Александър Невски" в столицата.

За следващата година премиерът пожела на хората много здраве, а след това да започне постепенно да спада това напрежение, защото, по думите му, много конфликтни точки около нас се появиха. "И да вярват в себе си, и да вярват в България. Нещата ще бъдат добре", каза още той, предаде БГНЕС.

Денков добави, че ни трябва повече обединение в обществото.

"Но трябва да знаем и около какво искаме да се обединим. Именно общочовешките ценности, християнските ценности са това, което може да ни обедини. Това са добротата, човещината, грижата за другите", отбеляза премиерът и призова, че трябва да приберем егото, това, с което се опитваме да се покажем. Тогава, според него, ще видим, че може да бъде много по-добре за всички.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    AMERICA GREAT AGAIN
    Рядко антипатичен екземпляр!
  • 7
    2
    Авеон
    Какви са вашите "християнски ценности" бе, плъх скапан! Подлого скапана! Да крадете от бедните, от болните, и от сираците ли са ви "ценностите", и да вземате последния залък от устата от болните и от немощните ли са ви "ценностите"? Надявам се Бог да ви въздаде на всичките политици прилична награда според делата ви, и ние онеправданите да го видим със собствените си очи!
  • 11
    1
    хаха
    голям лицемер! нека направи същото вместо да съветва хората в правене на неща, в които ти даже не вярва, камо ли да ги прави
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари