Никакви свински пържоли за Наско!

0
Раева е въвела железен режим
Раева е въвела железен режим

Илиана Раева е зарязала всичко - политика, спорт и всякакви делови ангажименти, и бди като орлица над Наско вкъщи, разказаха съседи на звездното семейство в Бояна.

Откакто футболистът закъса със здравето и лежа в болница, гимнастичката не е на себе си. Вярна на енергичната си природа, след като Наско се размина с инсулта и си дойде вкъщи от болницата, Раева е въвела железен режим, пише Всеки ден

Грацията е забранила всякакви вредни храни на трапезата и не дава на мъжа си дори да докосне свински пържоли, които спортистът обожава. Златното момиче дебне като цербер Наско да не пали цигара, а алкохолът е заключен в барчето на дневната. „Само по 50 грама уиски вечер". Това било категоричното разпореждане на Раева.

Майка ми го подложи на железен режим, на какъвто нито един треньор не го е правил", шегувала се дъщерята Славея. Илиана се уплаши до смърт, след като навръх 3 март Наско се почувства зле и бе приет със съмнения за инсулт в столичната болница „Св. Анна", където лекарите веднага го подложиха на процедури и изследвания.

След като версията за инсулта бе опровергана, самата Илиана разказа, че мъжът й е претърпял тежка катастрофа с футболната легенда Мюмюн Кашмер на връщане от поклонението на Туньо във Велико Търново.

Вероятно скрита травма е засегнала вестибуларния апарат на Наско, предположиха лекари. Други пък са на мнение, че вирус е причинил здравословните проблеми на футболиста.

Раева вече не се интересувала кое откъде идва, а просто е поставила условие на Наско да започне да води здравословен начин на живот, защото над 50 така или иначе всеки мъж е застрашен от инсулт и инфаркт. Синият нападател както винаги се вслушал в думите на любимата жена и се мъчел да го подкара режимлийски.

Футболистът и гимнастичката обаче вероятно ще направят изключение за рождения ден на Илиана, която днес навършва 53.

Двамата вероятно ще поканят най-близки гости и приятели у дома, защото Наско още не е съвсем във форма, за да отпразнуват празника с бурен купон и танци в нощен клуб. Сираков споделил пред приятели, че е подготвил и специална изненада за жена си, но я пазел в тайна до последния момент.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари