Ние сме привърженици на "Левски", не лобисти на лотарията

0
За съжаление в последните десетилетия клубът се е превърнал в заложник на тежки бизнес интереси
За съжаление в последните десетилетия клубът се е превърнал в заложник на тежки бизнес интереси Снимка: LAP.bg

"Ние сме привърженици на "Левски", не лобисти на лотарията. За съжаление в последните десетилетия клубът се е превърнал в заложник на тежки бизнес интереси", така председателят на Националния клуб на привържениците на "Левски" (НКП) Степан Хиндлиян изрази позицията на запалянковците по казуса с предложението за национализиране на лотарията и собственика на сините Васил Божков.

След проведена среща с бизнесмена през уикенда, феновете на "Левски" поискаха да се срещнат и с премиера Бойко Борисов "притеснени за бъдещето на клуба".

"Искаме среща с Борисов, не защото г-н Божков ни е посъветвал,а водени от идеята, че в последните години има намеса на държавата в управлението на "Левски". Най-вече от това как се предава собствеността на клуба", каза още Хиндлиян в предаването "Тази сутрин" по bTV.

"Ако тези 50 милиона лева, които визира министър Кралев, ще оправят спорта, въпросът е защо не се одържавява бизнесът на собственика на "Литекс", който играе в София или на "Лудогорец" г-н Домусчиев".

"От тези 50 милиона може да стане един стадион "Българска армия" например. Не би било лицеприятна гледка, ако хиляди фенове на "Левски" излязат да протестират по улиците", каза още Хиндлиян.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари