Нидерландия няма да свали ветото на България за Шенген

1
Искаме независима мисия за установяване на фактите, заяви министърът по миграцията на кралството Ерик ван дер Бург
Искаме независима мисия за установяване на фактите, заяви министърът по миграцията на кралството Ерик ван дер Бург Снимка: Government.nl

Искаме независима мисия за установяване на фактите, заяви министърът по миграцията на кралството Ерик ван дер Бург

Нидерландия няма да свали ветото си за присъединяването на България към Шенген.

Това каза министърът по миграцията на кралството Ерик ван дер Бург. След Съвет "Правосъдие и вътрешни работи" в Люксембург той отговори на този въпрос лаконично: "Ситуацията в момента не е променена и не виждам да се промени в краткосрочен план", предаде БНР.

Министър ван дер Бург отново заяви, че настоява за мисия в България, преди да бъде взето окончателното решение на страната му:

"Първо, искаме независима мисия за установяване на фактите. След това очакваме от Европейската комисия доклад, в който да пише: "Те не само приеха необходимите закони, свързани с върховенството на закона, но и ги изпълняват".

За това искане той съобщи в началото на месеца. Предвидената днес двустранна среща между него и българския му колега Калин Стоянов не се състоя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    4
    хе, хе,
    До всички наричащи някои народи свои братя, ще разберете накрая, че няма вечни приятели има само вечни интереси! Та по-леко там с братята, били те европейци, украинци или някакви други!
  • 4
    3
    До фена на Путлер
    Еее, най-накрая си призна кои са братлетата ти, а именно тези, които неглежират проституцията, употребата на наркотици, изцяло толерират джендър идеологията и еднополовите връзки. Тези, които от срам се опитват да си променят името на държавата и от Холандия да стане Нидерландия. Браво, след като за теб са братя, добре, явно си достоен за тях. За мен холандците не са братя. студен и надменен народ, колонизатори. Презадоволени от всичко, че стигнали до педерастия и права на незнам кой си пол. много лесно е да говориш за опазване на външните граници на ЕС, когато си на 2000 км от тях. Защо няма критика от нито една държава, която наистина е на външна граница, няма критика от Гърция, Италия, Испания, Малта, Франция. Само холандци, които са на хиляди километри, те имат забележки.
  • -1
    2
    фена на Путин
    Голямо ЕВАЛА братлета !!! Всяка аванта по време на мандата на тази хомосексуална и продажна кочина ще се напише, като небивал позитив и великото доверие в правителството на мошеника, педераста и болния от левкемия алф. Правилно постъпвате. Корупцията и мизерията тук са на епично ниво. Дръжте ни на скамейката стабилно. Благодаря Ви отново !
  • 7
    1
    Балканеца
    Голямо дъвчене на тоз шенген, като и малките деца вече знаят, че няма да ни приемат тям, само журналистите и политиците още не са разбряли. България и Румъния трябва да засилят контрола си по границите, които биха били вход за новите европейци, и да охлабят контрола на границите, които биха били изход за тях. Като не ни искат в Шенген, за кво да си даваме зор.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари