Нидал Алгафари: Предсрочни избори няма да има

1
Алгафари прогнозира, че президентът може да напусне преждевременно своя пост
Алгафари прогнозира, че президентът може да напусне преждевременно своя пост

Според анализатора Нидал Алгафари предсрочни избори няма да има, защото всички знаят, че конфигурацията в парламента ще остане същата.

Главният редактор на в. "Труд" Петьо Блъсков допусна предсрочни избори, но подчерта, че ГЕРБ отново ще ги спечели. Двамата бяха в студиото на "Беновска пита" по Канал 3.

Алгафари прогнозира, че президентът може да напусне преждевременно своя пост, да направи политически проект и да се яви на следващите избори, като мотив той посочи, че това е единственият естествен резултат от площадните изяви на Румен Радев. Това не беше подкрепено от Петьо Блъсков.

Журналистът се изказа остро срещу протестиращите и по-точно блокиращите кръстовища и пътища в страната. Той каза, че блокиращите самоубиват делото си със своите действия, защото нервират останалата част от населението. "Не е морално да изземват правата на другите. Блокиращите правят протеста обиден за гражданите", каза той.

Блъсков беше изключително конкретен и по темата с компроматите срещу премиера: "Няма нормален човек в света, който ще си напълни чекмеджето с пари и злато. Това не е сериозно. За декор - и пистолет отгоре. Напълно нагласена история."

"Защо плащаме данъци на контраразузнаването", риторично попита той. "Имаме шпионаж срещу българския премиер. Това е в компетенциите контраразузнаването. Премиерът е подложен на шпионаж от доста време. Това показват аудиозаписите."

Нидал Алгафари допълни, че достъпът до "Секвоя" е невъзможен без съгласуване с НСО. Това означава, че някой от тази служба е работил за някой друг.

"Това е професионална работа. Професионален шпионаж", заключи по темата Блъсков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари