Невярна съпруга плати на убиец да обезглави мъжа ѝ

0
Съобразителната жена поискала убийството да бъде направено така, че да се създаде представата, че извършителите са бойци от „Ислямска държава“
Съобразителната жена поискала убийството да бъде направено така, че да се създаде представата, че извършителите са бойци от „Ислямска държава“

Жителка на лондонския квартал Хакни на име Нуртен Тайкур помолила наемен убиец за сумата от 5 хил. британски лири да я отърве от съпруга ѝ.

При това съобразителната жена поискала убийството да бъде направено така, че да се създаде представата, че извършителите са бойци от „Ислямска държава“. Това е станало известно в хода на съдебното дело срещу недоволната съпруга, съобщава в. „Индипендънт“. предава руският сайт „Лента“, цитирани от FBR.bg.

Тайкур е признала вината си. Присъдата ѝ ще бъде произнесена на 13 май.

Изданието „Дейли мирър“ уточнява, че 28-годишната Тайкур се опитвала да се отърве от мъжа си Еркан Акан, за да може да се събере с любовника си. Според плана ѝ убиецът трябвало да обезглави Акан и да напише на тавана на автомобила му абревиатурата ISIS.

Но на планът на Такур не му било писано да се сбъдне, тъй като вместо с истински убиец, тя имала нещастието да се свърже с полицай под прикритие. Жената била арестувана при предаването на част от сумата за мръсната работа.

След ареста, Акан споделя, че все още не разбира защо жена му е желала да го види мъртъв. „Ако искаше да ме напусне, можеше да го направи по обикновения начин“, казва шокираният съпруг.

Източник: FBR.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари