Невръстно момиченце подкара кола в Пловдив

1

Момиченцето кара по улицата точно срещу входа на КАТ

Невръстно момиченце шофира автомобил под носа на униформените от "Пътна полиция" в Пловдив. Подстрекава го баща му, който не просто призовава детето да натиска газта, но и се хвали с нейните първи уроци по кормуване в социалните мрежи, предава TrafficNews.

Шефи Рашков е качил видео, на което се вижда как момиченцето, чиито очи едва се подават над нивото на волана, кара по улицата точно срещу входа на КАТ.

От снимки в профила на Рашкво се вижда, че той е поставил табела на учебен автомобил върху една от колите си, марка "Мерцедес". Дали обаче Рашков е инструктор не става ясно. На повечето снимки същият автомобил е без подобни табели. От кадрите не може да се определи дали момиченцето управлява именно този кола, но е сигурно, че баща я подстрекава.

Според информацията, налична в социалните мрежи за него, Рашков често се занимава с превоз на хора и коли между България и Германия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    да
    То е от циганския биологичен вид.
  • 9
    3
    психолог
    Интересно. На снимката изглеждат все едно са нормални ...
  • 8
    2
    ×*************×
    Мама ви гнусна, циганска!
  • 7
    1
    Zzzzzzxx
    Този баща,какво да го направиш???????
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари