Нети проговори за развода с Дони

22
Дони и Нети имат дъщеря, която преди дни стана на 11 години
Дони и Нети имат дъщеря, която преди дни стана на 11 години

Дони и Нети категорично опровергаха новината, че са разделени или поне, че всеки момент предстои да го направят. 

"Аз вече съм свикнала с тези слухове, защото всяка година ни разделят с Дони", споделя пред "България Днес" Нети. "Дори вчера имахме годишнина", напомня пеещата актриса. На този ден тя поиска ръката на изпълнителя. Това се случи на церемонията за връчването на икарите, а след два месеца на раздаване на аскеерите, обявиха, че вдигат сватба.

Със съпруга й не пропускат да отбележат тези важни събития на общата им страница във Фейсбук. Направили са го и тази година, но не за да опровергаят градската легенда за развода си, а защото наистина са щастливи заедно. "Когато човек е щастлив с някого, той не усеща, че времето лети. Така е и при нас с Дони. Минаха 21 години от този ден, а сякаш беше вчера".

Тя допуска, че ги "разделят" постоянно, защото в музикалните среди не са свикнали да има толкова устойчиви двойки. 

Дони и Нети имат дъщеря, която преди дни стана на 11 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари