Нешка Робева: Ножът ще опре до кокала и народът ще помете безверниците!

47
Народът мълчи - няма вяра, но все още някъде тлее мъничка надежда, че нещо ще се промени, каза легендарният треньор по художествена гимнастика
Народът мълчи - няма вяра, но все още някъде тлее мъничка надежда, че нещо ще се промени, каза легендарният треньор по художествена гимнастика Снимка: БТА

Младите хора се пробуждат, те ще донесат промяната, каза легендарният треньор по художествена гимнастика

"Има в съвременното общество един фетиш - парите, за тях това са ценностите. Има и нещо добро - в края на годината, заслушвайки се в някои предавания за млади хора, се докосвам до един друг вид млади хора, които се осъзнават, които разбират какво им подготвят, че това, което ги заобикаля, е лъжа и манипулация и търсят път да се измъкнат." Това сподели Нешка Робева в коледното издание на предаването "Денят ON AIR".

Легендарният треньор по художествена гимнастика даде пример с последната песен на Устата за това как и съвременни творци надигат глас. По думите ѝ младите хора се противят на прекалените светци.

"Ако познаваме младия човек и съдим по себе си, ще знаем, че всичко което ни е било забранявано, е създавало отпор, това е пробуждане. Винаги тръгва от младите. Живеем в просташка лъжа. Мен ме убеждават, че съм живяла в страшна България. Аз за първи път тази година се срамувах, че съм българка. Всичко, което се върши от нашите представители пред света, изключвам една част от нашите артисти и културни дейци, всичко друго като политика и отсъствие на всякаква национална принадлежност, желание да се докараме на всяка цена, без да запазим достойнството си, ме отблъсна, накара ме да отворя Ботев и да си говоря с Ботев", каза Робева пред Bulgaria ON AIR.

Тя посочи, че все повече се отнема възможността на човек да мисли, да търси причинно-следствена връзка.

"Народът мълчи - няма вяра, но все още някъде тлее мъничка надежда, че нещо ще се промени. Когато опре ножът до кокала, този народ ще ги помете. Това са безверници, те ще си получат заслуженото", убедена е Нешка Робева.

Тя завърши с позитивен коментар и надежда, че все пак традициите ще спасят народа: "Виждам как българинът се обляга на традициите и се връща към тях. Започва да говори за християнското семейство, за семейството, което ще ни спаси."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    29
    Кой?
    Не и този народ, Нешке
  • 10
    28
    Фена на Зелените шитни
    Мда.Явно заради руснаците останахме без армия. Пак заради тях, затворихме 4 блока на "Козлодуй". Пак те са виновни затова, че България се топи демографски. Затова, че икономиката ни се крепи най вече на услуги, затова, че от България се изнасят милиарди. За това, че "младежта" в основната си част е съставена от гамени - меко казано...и пр..
  • -5
    27
    Срам
    Планът Голгота го измислиха руснаците, а наще го приложиха напълно през 1989 г. С него по-простите ги баламосват с врачки и баячки, а към образованите подхождат с директен терор. Така вече 40 години, в които Русия и тукашните й разсейки мачкат българите, докато им обясняват, че това го правели американците. Нешето и тя е активен член от цялата гнусна операция - Голгота.
  • 0
    26
    абе помнещия,
    като толкова помниш, я речи, съпругът и чичо и ли и играха съчетанията или те тренираха сетне отбора ни?!? То това да не е както ти си знаеш уреждане на синекура! Смешко!
  • -11
    25
    Помнещ
    Нешка, я си признай как тръгна нагоре! Със първи съпруг - служител на ДС , чичо му бе зам.министър , генерал и шеф на ЦСКА!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари