Неприятна изненада очаква българите на гръцките плажове

0
В южната ни съседка шезлонгът и чадърът се плащат, изисква се и минимална консумация за плажуващите
В южната ни съседка шезлонгът и чадърът се плащат, изисква се и минимална консумация за плажуващите

В южната ни съседка шезлонгът и чадърът се плащат, изисква се и минимална консумация за плажуващите

На старта на летния сезон на гръцки плажове приготвиха неприятна изненада за почиващите в южната ни съседка.

Туристи алармират за новата практика в социалните мрежи. Според посетителите на плажовете в Неа Парамос шезлонгът и чадърът се плащат, а вече слагат и минимална консумация за плажуващите, информира "Телеграф".

Цената за два шезлонга и чадър е 10 евро, а за барбарони и чадър е 5 евро, плюс 100 евро минимална консумация през уикенда и 60 евро през делничните дни.

Цената обхваща двата най-предпочитани от българите плажове Пепони и Парадайз - Амолфи, които са в близост до България и нашенци редовно се възползват от удобството.

Заимстваната от нас практика да се плащат шезлонгите на плажовете е въведена само преди няколко дни. Именно заради това повечето посетители са неприятно изненадани от новите въведения. Благодарение на тях нашенците вече няма да минават само с кафе и безплатна вода от бара на плажа, а ще се наложи да поизпразнят джобовете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    9
    РуZZшлямски трол
    Като не ви харесва да плаштате вървете като нас в РуZZшлямия на море! Там сичко е бесплатно! Слава на путлерчето!
  • 0
    8
    русенец
    Платихме парното на софиянци, че няма да им платим и морето ли. Не ги мисли тези от София.
  • 0
    7
    русе
    Бг море не е само Слънчака, Златните, Несебър и Готиното място!!! ТОВА НЕ Е КРИТЕРИИ ЗА БГ МОРЕ!!! Има още мнооого места, но тия от Гърция и тия ЗА Гърция не ги знаят!!!
  • -3
    6
    Солнечний берег
    По-хубаво от нашяит Слънчев бряг няма никъде! Верно , че малко презастроено, но пък плажът е уникален- дълъг, широк, чист, ситен пясък, плитко и топло море, прекрасно време и има платени и безплатни зони , тъй че всеки да може да си почива съвсем свободно. Има си всякакви удобства според вкуса и джоба, а София- Слънчев бряг със сигурност е по-бързо от София- Солун, че и по-нататък, най-малкото, заради забавянето на границата. Българи, изберете българското, защото по-добро от него няма!
  • 3
    5
    Турист
    Информацията е стара, точно тази е още от май месец. Да не говорим, че последните години все повече стават плажовете с мин. консумация плюс чадър.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама си говорят:
- Значи, врачка ти предсказа, че жена ти ще те напусне?
- Не точно, но каза че ми предстои прекрасен живот!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари