Неприятен инцидент на улица "Борисова"

8
Русенка твърди, че нагъл шофьор без малко да прегази нея и детето й, за да "изпъкне" пред девойката до него
Русенка твърди, че нагъл шофьор без малко да прегази нея и детето й, за да "изпъкне" пред девойката до него Снимка: Google

Русенка сигнализира за неприятен инцидент, който се е случил днес на улица "Борисова".

Жената твърди, че нагъл шофьор без малко да прегази нея и детето й, за да "изпъкне" пред девойката до него.

Ето какво разказа потърпевшата:

"Здравейте на всички, искам да споделя със свито сърце какво стана днес, докато се опитвах да намеря доктор на дъщеря ми, която беше с температура 40 градуса.

Когато пресичах на светофара, който беше зелен, заедно с детето ми на улица ,,Борисова'' (Win Bett), един некомпетентен шофьор с черно ауди А3, с номер Р 0800, последните букви не ги видях, защото се опитвах да спася детето си от най страшното, а то е да бъде блъснато от този индивид, който се опитваше да се направи на интересен пред момичето, което седеше в колата до него.

Той идваше от улица "Панайот Хитов'', посока "Борисова'', и нито намали, нито спря на пешеходната пътека.

Даже напротив продължи да върти гуми пред нас. При което първосигнално и инстиктивно избутах детето в страни, за да го спася от най-лошото. След моите викове и ръкомахания с ръце и въпрос от моя страна какво прави, той съвсем спокойно и необезпокояван паркира пред казиното.

Аз тръгнах към него и исках да му потърся сметка какво прави. Но той реши да избяга. Обръщам се с този пост към всички недобросъвестни шофьори в частност шофьора на колата, която се опита да ни прегази.

Моля, научете се да спазвате правилата, не сте само вие на пътя. Днес аз успях да спася дъщеря си, но утре може някоя друга майка да не успее да спаси детето си.

Хубав ден ви желая!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари