Необичайно сияние озари Севлиево

0
Няма как експлозия с такива размери да не издаде никакъв звук
Няма как експлозия с такива размери да не издаде никакъв звук

Няма как експлозия с такива размери да не издаде никакъв звук

Необичайно сияние озари Севлиево тази нощ. Ситуацията съвпада с пожара на градското сметище. Това предизвика множество реакции в социалните мрежи, а местните хора се питат дали може да се е повторил случаят с падащия метеорит.11:11 часа.

Охранителната камера улавя момента, в който за секунди се вижда светлина в небето и следва силно сияние.

„В стаята все едно някой пусна лампата. Веднага погледнах през прозореца - огнено кълбо, червено, може би на десетина километра от мен. Не съм чул нищо да гърми, и други хора не са чули да гърми, на кадрите на моята камера се вижда, че нещо пада“, разказва пред БТВ Васил Гатев от Севлиево.

Съвпадение или не, но по същото време има пожар на градското сметището, който е потушен тази сутрин.

„Всички камери, които са в района на обекта показват, че има самозапалване на депонираните отпадъци. Най-вероятно е имало газ, който е тлеел“, коментира Димитър Ножаров, секретар на общинския щаб за защита при бедствията в Севлиево.

Астрономи са категорични, че това не е метеорит, а от Института по метеорология и хидрология обясниха, че в този момент там не е имало гръмотевични бури.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    Да не би...
    Вова Путин прави генерална репетиция срещу една неприятелска държава?
  • 4
    1
    23р23
    естествено, както винаги, снимаката е направена с картоф и нищо не се вижда
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари