Нели Рангелова: Влюбената жена е винаги жадна за секс!

2
Нели Рангелова: Влюбената жена е винаги жадна за секс!

Звездата на родната музика Нели Рангелова е от малкото певици, които успяха да запазят своя стил и класа през годините. Изпълнителката, която има в актива си много международни награди, както и голямата награда от "Златният Орфей", впечатлява не само с гласовите си данни, но и с визията си. Красотата на изпълнителката на "Мой стих" и "Автопортрет" е неподвластна на времето, но не се дължи на спартански режим, а е вследствие от това, че тя е една щастлива и обичана жена. На чаша горещо капучино в сладкарница "Неделя" Нели разкри истината, както за отношенията с колегите и приятелите , така и за мъжете в живота , в едно от най-откровените си интервюта пред вестник "Труд".

- Нели, била си в Консерваторията в един клас с Георги Христов, Диана Дафова, Веселин Маринов, Богдан Томов... Имаш ли незабравима случка от тези години?

- С всички сме много близки приятели до ден днешен и много се радваме, като се видим. Най-голямото ми щастие беше, когато те дойдоха с мен на "Златният Орфей" да ме подкрепят, бяхме още студенти първи курс и много задружни. Няма да забравя трепетите от приемането в Естрадния отдел. Тогава ходехме на уроци по актьорско майсторство и солфеж при г-н Емил Георгиев. Той имаше над 20 котки и никога няма да забравя миризмата на котки, такъв спомен ми е останал. Приемането ни в Консерваторията беше супер емоционално за нас - Жоро (Георги Христов - б.а.) беше първи от мъжете, а аз от жените.

- Не е тайна, че с Георги Христов не си говорихте цели 10 години. Каква е причината за това?

- Тогава трябваше да запишем дуетен албум с него, а работехме и по самостоятелните си песни. Прибирахме се късно след участия, после спяхме по няколко часа, после пак ангажименти... Жоро е неуморим, не е лесно да се издържи на темпото му. Тогава явно почувствахме нужда да си починем един от друг и така се получи...

- Кой от двамата направи първата крачка към сдобряването?

- И двамата направихме крачка към сдобряването, защото непрекъснато се интересувахме индиректно един от друг. Ние сме кумове на едно семейство и на тях им беше писнало да си празнуват рождените дни по два пъти заради нас. И така за един мой концерт аз му се обадих и той дойде. Ние сме едно семейство с него. На ден по три пъти се чуваме - как си, какво прави днес, къде ходи, какво ще готвиш? Жоро се интересува и от Марти, а аз примерно го питам как се правят пресни картофи (смее се).

- За теб съм чувала, че обичаш да се печеш по монокини, запали ли и Жоро по натуризма?

- Аз навремето обичах да се пека така, но Жоро не е идвал с мен на такива плажове. Той си се пече гол вкъщи или на последния етаж на хотела. А на мен винаги ми е харесвало, хората не ме притесняват. Преди и на евин плаж съм ходила. Всичко е свързано със суетата на сцената, за да не ми остават разлики от банския.

- Изглеждаш чудесно, би ли се снимала в "Плейбой" като Катя от "Ритон"?

- Не, навремето като ме каниха, синът ми беше във втори клас и заради него отказах.

- Какво не харесваш в себе си?

- Понякога не харесвам това, че съм много мекушава и добродетелна и позволявам лесно да ми се качват на главата. Като ме обиди някой, не мога да съм агресивна. По едно време бях по-голяма скандалджийка, обичах да си казвам нещата, но се научих да се извинявам, когато не съм права.

- Ти си много откровена и си търсен гост за интервюта и тв предавания. Каква е причината напоследък рядко да се съгласяваш да говориш с медиите?

- От доста време не съм давала интервюта. Започнаха да пишат много лъжи за мен в жълтата преса. Последната глупост, която бяха написали, че съм хванала Камен Воденичаров с мъж! Стана ми много неприятно, обадих му се да му се извинявам за нещо, което не съм казвала. Сега им правя бойкот - нито чета, нито се интересувам, по-добре да не се впрягам. Така живея по-добре!

- Какво те свързва с Камен?

- Преди години даже бях влюбена в Камен. Той също си ме ухажваше. Тогава бяхме заедно на едно голямо турне. Камен, Влади Въргала, Август Попов и аз. Какви купони правехме, не е истина - във всеки град! Погаждаха ми и разни номера. Лягаме си всички вечерта, а на сутринта не мога да си отворя вратата, те наредили всички саксии пред нея. Купон! Влади тогава ме посрещаше с "Добро утро, Ваше величество!". Бяха безкрайни купони, танци, дискотеки, пиано барове.

- Други колеги ухажвали ли са те?

- О, разбира се! Всички са ме ухажвали. Но тогава бях женена за Данчо Капитанов и всичко бе в кръга на допустимото. Не се сещам за някой, който не ме е ухажвал. Музикантите също ме харесваха, казваха ми: "Не може да не те ухажваме".

- Ти самата кои от колегите си намираш за секси?

- Всички - и Наско от "Импулс", и мъжът на Петя Буюклиева, Жоро, Орлин Горанов, Жоро Станчев, Панайот, Кидиков. Много са!

- Имаш уникално въздействие върху мъжете. Дори един от танцьорите в твой клип, който няма афинитет към жените, те пожела като мъж. Как го постигаш?

- Факт, истина е. Все още има много хора, които ме желаят. Няма лошо, нормално е. Аз го възприех за нормално, като танцуваш с хубава жена, да ти се случи.

- Няма да се учудя, ако и жени са попадали под въздействието на чара ти?

- Имаше една жена навремето - балерина. Искаше да ме гримира, караше ме да ме гримира и легнала дори! (Смее се.) Но нямам идея как е с жена.

- А имаш ли вманиачени фенове?

- Един човек от Горна Оряховица беше писал до националното радио, че сме сродни души. Искал да се качим на сградата на радиото и да полетим! Искал е адреса ми, добре че не са му го дали!

- Много звезди като Тина Търнър признават, че в зрелите си години са много по-щастливи отпреди, дори са преоткрили любовта и секса. При теб така ли е?

- Сексът си е секс. Всичко е въпрос на нагласа, и преди съм имала хубави моменти, и сега. Има само една разлика - преди никога не съм се заглеждала в огледалото, а сега се заглеждам. Жената като е влюбена и щастлива, винаги се чувства готова за секс. Аз определено съм влюбена. Взаимоотношенията ни ще навлизат в различни етапи и не могат да се сравняват, но се развиват към хубаво. 20 години вече сме заедно с Жоро, не мога без него! Не мога да заспя без него, свикнала съм да бъда гушкана.

- Явно е, че ти си много обичана и глезена жена. Кога за последно мъжът ти Георги Бочуков те накара да се почувстваш на седмото небе?

- Ох, ами Жоро никога не е спирал с изненадите - поднася ми цвете, закуски... Марти също, дори ми е направил специална диета, съобразена с ръста и килограмите ми - какво да закусвам, какво да обядвам и т.н. Вчера ми каза: "Мамо, виждам, че хитруваш и икономисваш от едното хранене, за да можеш да изпиеш вечер две чаши бяло вино". И наистина е така!

- След Мартин, мислила ли си да имаш още едно дете?

- Година и половина след като родих Марти, пак бях бременна, но тогава ми беше много напрегнато, а правех и концерт и не можех да си позволя да раждам. И направих аборт.

- Виждам, че ти е било много трудно тогава. Кой е най-тежкият момент в живота ти?

- Когато татко почина. Трудно го приех и една година след това имах много разклатена психика. Чак две години по-късно си позволих да пея песента "Писмо до татко". Всяка нощ го сънувах. Странно е, че винаги след като го сънувах, ми се обаждаха да ме канят на участия и го свързвах с това.

- А какво сънуваш най-често?

- Най-различни неща - най-често, че танцувам във въздуха или летя. Обичам да танцувам. Случва ми се да сънувам също, че има земетръс, също така и извънземни.

- В тази връзка, как се почувства сега след земетресението, което не беше насън?

- Стана ми лошо. Пих валидол. След земетресението в Перник, даже ми беше по-зле, няколко дни след това се люшках непрекъснато.

- Интересуваш ли се от езотерика?

- Обичам да чета всякакви странни книги, свързани с човечеството - като тези на Дан Браун например. Обичам и научнофантастични книги, и такива за извънземни. Вярвам в тях, защото определено не сме произлезли от маймуните.

- А вярваш ли, че има Бог?

- Вярвам. Смятам, че има някой или нещо, което ме пази.

- Била ли си обект на завист и правили ли са ти мръсни номера?

- Логично е към жена, която изглежда добре, да има негативно отношение. Дори в различните институции и музикални медии. Те си налагат собственото мнение и имат субективно отношение към даден певец.

- Като че ли медиите, дори националното радио и телевизия, са обявили негласен бойкот на много от талантливите български изпълнители и звучите изключително рядко. Защо е така?

- Само един стил музика се върти - западна. А националното радио пуска главно стари неща, от едно време. Новата музика няма място в радиото. Инвестираш 5000 лева за една нова песен, а после кой ще я върти?!

- Харесваш ли новите български изпълнители?

- Единствената, която бих отличила от младите, е Мария Илиева. Сега много модерен е хип-хипът. Мария също направи песен в този стил с Криско. Аз може би бях първата, която направи хип-хоп парче с Румънеца и Енчев. Но спрямо нас, изпълнителите, утвърдени - с 35 години зад гърба си, има лека дискриминация. Радиата въртят главно младите изпълнители.

- Да не забравяме все пак и практиката за платените ротации. Новите музикални компании също така се грижат за това да популяризират артистите си. Смяташ ли, че на тях им е по-лесно?

- Ето, сега Графа, Саня Армутлиева плащат даже за гримовете и косите на изпълнителите си. А за нас какво - преди бяха безплатни песните ни. От много отдавна ние си плащаме всичко.

- Кое е признанието, което ти е най-скъпо?

- В Щатите получих много хубав комплимент от организатора на фестивала "Нийуола", на който спечелих голямата награда. След като изпълних песен на Натали Коул, той ми каза, че повече харесва моето изпълнение, но това все пак е комплимент.

- Какво мислиш за попфолка?

- Скоро присъствах на фолк награди. Трябваше да поднеса една награда. Ужасих се, че на концерта имаше дори камили на сцената! Едвам изчаках да си изляза. Но не мога да отрека, че има и добри певици в попфолка. Тази музика не ми пречи - щом имат работа и публиката ги иска, явно имат своето място.

- С Камелия бяхте близки приятелки. Все още ли е така и какво харесваш в нея?

- Бяхме близки, но от 10 години не сме се виждали. С течение на времето човек си сменя приятелите. Единствено се чуваме за рождените ни дни. В нея харесвам най-много неподправеното чувство за хумор.

- Кой е човекът, който те е разплаквал най-много?

- Орлин Горанов и Жоро Христов са ме разплаквали от смях с вицовете си.

- Имала си възможност да емигрираш и да направиш кариера на Запад, но си останала у нас. Съжалявала ли си някога за това и виждаш ли надежда за бъдещето на сина ти?

- Никога не съм съжалявала. Смятам, че бъдещето е в нашите ръце. Точно затова гласувах на изборите и смятам, че всички трябва да гласуваме. Ние сме отговорни за нашето бъдеще. Аз съм човек оптимист. Всички от политиците правят грешки, но мисля, че нещата вървят добре. Мисля, че всичко ще бъде окей, след като минат още няколко години и се върнат изучилите се навън млади хора.

Източник: Вестник Труд
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари