Некрофил, правил секс с над 100 трупа, им налитал пиян или дрогиран

0
Некрофил, правил секс с над 100 трупа, им налитал пиян или дрогиран

Американец-некрофил е правил секс в морга в щата Охайо в продължение на 16 години с над 100 трупа, съобщават различни западни издания.

Ставна дума за 60-годишният Кенет Дъглас, а гнусното си деяние той е извършил в моргата в провинция Хамилтън. Дъглас е признал, че в повечето случаи, когато се отдавал на болната си страст, той е бил или пиян, или под въздействието на наркотици.

За случая се разчу още през март 2009 г., когато стана ясно, че Дъглас е имал сексуални отношения с тялото на 19-годишната Карън Рейндж. Рейнж е била убита и главата й е била почти отрязана. Оттогава-насам разследващите изясняват с колко точно трупа е имал сексуални контакти погребалният агент от моргата.

В резултат на което "просто се качвах върху тях и си свалях панталоните". Три семейства на жертви на ужасното упражнение на некрофила заведоха дело срещу провинция Хамилтън през 2012 г.

Самият Дъглас е обвинен за "грозна злоупотреба с трупове" в три случая. Властите на провинцията, от своя страна заявиха, че не са отговорни за постъпките на служителите си. Апелативен съд обаче стигна до заключението, че властите могат да бъдат обвинени в небрежност.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари