Неизлъчвана серия на "Ну, погоди!"

15
Вижте защо е спряна от излъчване
Вижте защо е спряна от излъчване Видео: Ретро ТВ

Анимационният сериал "Ну, погоди!" е добре известен на мнозина от тяхното детство.

Всички обичаха да гледат как заека надхитря вълка. По различни причини това винаги не му се удаваше, а в края на всяка серия вълкът казва на висок глас "Ну, заяц, погоди!".  

Струва ти се, че знаеш всичките серии наизуст, но наскоро мнозина от тогавашните деца направиха истинско откритие, пише БЛИЦ.  



В анимационния сериал има серия, която на практика почти никой не е гледа. 

Работата дори не е там, че съдържанието на серията някак си е влязло в конфликт с властите. Причината тази серия да не се излъчи в СССР въобще не е такава, каквато ти си мислиш.  

През втората половина на 70-те години на миналия век са заснети 4 сатирични сюжета специално за киносписанието "Фитил". Режисьор на тези епизоди, както и на останалите, е самият Вячеслав Котьоночкин.

Една от сериите обаче критикува качеството на завод за стъкло. В този епизод вълкът не казва запазената си фраза, а "Ну, стекольный завод, погоди!". 

Сега виж сам със собствените си очи въпросната серия.

Както сам се убеди, в тази серия няма нищо особено. тя е попаднала в ефира в контекста на списанието "Фитил", затова тя е имала и доста по-малко зрители. Но именно в това е и тайната.  

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари