Не съжалявам, че разфасовах този изрод, така си върнах

0
Спомняте ли си Вера Димитрова, жената която разфасова доведения си баща преди няколко години
Спомняте ли си Вера Димитрова, жената която разфасова доведения си баща преди няколко години

Спомняте ли си Вера Димитрова, жената която разфасова доведения си баща преди няколко години в София?

Историята е потресаваща и не е за хора със слаби сърца. Затова внимавайте.

Вера е известна още и с прякора „касапката“.

Защо?

На 6 май 2008 г. по сигнал на столичен бездомник ченгетата се натъкват за човешки части разпръснато из кварталите „Мусагеница“, „Младост“ и „Дървеница“.
Часове наред органите на реда „сглобявали пъзела“, докато накрая установят, че останките са на 55-годишния Велин Караджов, чиято жена го е обявила за издирване.

Жената на Велин, имала силни подозрения, че дъщеря й Вера е замесена в потресаващото убийство на мъжа й. В последствие подозренията й бързо се оправдават.

Малко след това Вера е арестувана, а при обиска на стаята й ченгетата откриват отрязания пенис на доведения й баща, скрит в буркан под леглото.
При проведените разпити Димитрова охотно признава, че е убила пастрока си.
Мотив за зверството е желанието да му отмъсти, след като той години наред я изнасилвал по всевъзможни начини.
Вдъхновение за зловещите си действия касапката намерила от сатанинските книги, ритуали и музика, от които е обсебена още от малка.

След година в ареста, през 2009 г. Вера бе пусната от съда, защото изтича максималният срок за задържането й.

По време на мярката става ясно, че пастрокът й е починал от естествена смърт, така обвинението в убийство отпадна.
"Не съжалявам, че разфасовах този изрод. Намерих го умрял в хола. Така си върнах за това, че ме изнасилваше като малка", обявява пред съда касапката.
Пред съда Димитрова заявява "Убих тялото на този, който уби моята душа преди време".

Самите действия за разфасоване на тялото също за достатъчни за съд, коментират юристи. 
Решението на съда обаче така и не бе обявено публично.

Последната информация за Вера е отпреди няколко години. Тогава в свое писмо до рок списание тя обявява, че всеки момент чака да я пратят в Сливенския женски затвор, и моли феновете си да не я забравят.
Веднага след това Касапката от „Мусагеница“ изчезва. Или поне от публичното пространство.

Първата й поява е от началото на 2015 година. Тогава Вера започва почти всекидневно да публикува снимки и сатанински послания във Фейсбук. В коментарите си тя призовава всеки, който се интересува от извращения и масови убийства или е извършил подобно нещо, да се свърже с нея.

Освен това тя става писателка. Една от книгите й се казва „Татко“.

Вера създава и собствен интернет сайт, в който рекламира ужасяващите си романи. Повечето от тях очаквано са във възхвала на Сатаната или известни главорези. Заглавията на други подсказват, че Вера описва собствената си история. Такъв е романът с многозначителното заглавие "Татко. Не можеш да му избягаш жив...".

В друга от книгите си Касапката от „Мусагеница“ се стреми да е полезна и на други хора с проблеми сходни с нейните, които не искат разпри със закона. Или поне това подсказва заглавието й "Sanitarium, или как да се разправим с враговете си, без да ни осъдят".

Днес Касапката по ирония на съдбата е омъжена за полицай. Избраникът се казва Виктор Родригес и е от Колумбия, пише „България днес“
Двамата са заедно от няколко години, но едва наскоро сключват официален брак.

Запознава ги един от най-върлите фенове на Вера, испанецът Елио Ернандес.
Елио е сериозен бизнесмен с увлечения към масовите убийства и техните извършители. Впечатлен от историята на Вера, той става неин спонсор. Ернандес финансира срещите на касапката с масови убийци от цял свят, който тя впоследствие описва в книгите си.

Идол на Вера си остава Нощният ловец- Ричард Рамирез



В Америка той е по-известен с прякора си Нощния ловец. Той боготворял Сатаната и копнеел да седи до него в царството на Ада. Рамирез извършва серия от чудовищни убийства в предградията на Лос Анджелис и Сан Франциско, за да докаже на Сатаната, че е по-зъл дори от Джак Изкормвача. Този зловещ хищник се възползвал от прикритието на нощта и ограбвал, изнасилвал и убивал невинните си жертви.

Невероятно, но този маниак си спечелва множество страстни последователки, които смятали неговата бунтарска натура за неустоима. Очаквайки изпълнението на екзекуцията си в Калифорния, той дори сключва брак с една от тях.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари