"Национална съпротива": На гей парада ще има педофили и невръстни деца

0
От "Национална съпротива" смятат, че на подобни мероприятия, както тук, така и в цял свят присъстват и педофили!
От "Национална съпротива" смятат, че на подобни мероприятия, както тук, така и в цял свят присъстват и педофили!

Откакто се провежда гей-парадът в София, ние от "Национална съпротива" винаги се противопоставяме на това опасно мероприятие с множество мотиви.

Най-основният от които е, че на подобни мероприятия, както тук, така и в цял свят присъстват и педофили! Нашият активист Николай Йовев направи разследване по темата и успя да открие необорими доказателства, че и в България хомосексуализмът е свързан с педофилията! 

Ето как е стигнал до тези заключения:

"От няколко дни събирам информация за престъпления извършени от педофили и хомосексуалисти на територията на нашата страна. Открих множество случаи, които доказват, че педофилията и хомосексуализмът са взаимно свързани. Освен всички останало, тези сексуални ориентации са изключително опасни, защото създават благоприятна среда за изграждането на потенциални и свирепи убийци. Като за начало ще посоча не малко брутални примери на хомосексуални убийства и педофилски престъпления в България, от които ще се убедите, че подобни хора са опасни, както за децата, така и за цялото българско общество. За всеки един случай мога да предоставя подробна информация като доказателство на думите ми".

1. Иван Шопов, представял се е за хомосексуалист и се е мъчил да осъществява контакт с хора от гей-обществото. "Оказа се, че е подмамвал момиченца, а дали в списъка с жертвите му няма и малки момчета?“ - споделя негов познат. 

Според разследващи от февруари до ареста му на 28 март т.г. той е успял да установи контакт с момиче на 11 години, а целта е била да блудства с детето. Иван осъществявал връзката чрез социалната мрежа, а сигналът до полицията е бил подаден от родителите на момиченцето. Съден е в Бургаският съд.

2. Хомосексуалистът Дафин Незиров, тероризирал сатовчанското село Кочан, е арестуван за системно изнасилване на мъже съселяни. Незиров пребива жестоко и умъртвява от бой Шерифов, когото системно принуждавал да прави секс с него. Няколко души от селото са депозирали жалби срещу него в полицията.

3. Стилиян Михайлов, който изкорми анестезиолога д-р Венцислав Проданов на 12 януари 2004 г. Михайлов бил в дома на жертвата и решил късно вечерта да открадне мобилния му телефон „Сименс”, музикалната уредба „Панасоник” и девет секретни ключа, всичко на стойност 277 лв. Михайлов се въоръжил с два ножа от кухнята на анестезиолога и буквално го изкормил в хола. След това най-спокойно напуснал апартамента със задигнатите вещи.

4. Опасен питомец на трудово – възпитателното училище в Бойчиновци опита да убие съученик, след като бил насъскан от свой интимен приятел. Причината за жестоката постъпка била вражда на хомосексуална основа, а убийците опитали да очистят жертвата, като сипали в яденето й сода каустик. Инициатор на злодейството бил Венелин Трампов, а изпълнител на мократа поръчка станал довереният му приятел Йордан Пачев. Двамата имали хомосексуални наклонности, които всъщност станали причина за непоносимостта им към набелязания Йордан Йорданов.

5. При акция на НСБОП биват задържани Кръстин Димитров Лаловски и Митко Начков Кунов от Бяла Слатина. Жертви на двамата са четири момчета на възраст от 12 до 14 години от прогимназия "Св. Климент Охридски" и две 13-годишни момичета. Ученичките са снимани за порно-сайт и CD-та, а с момчетата педофилите са блудствали. Те също са фотографирани за мрежата.

6. Костадин Христев е обвинен за това, че през април 2015 г. в изба в жилищен блок в Пловдив е извършил блудствени действия с две малолетни момчета. През 2009 г. той дори е бил освобождаван от наказателна отговорност с налагане на административно наказание "глоба" за излагане на порнографски материали с ненавършили 16-годишна възраст деца.

7. На 10 март 2010 г. при спецакция на ГД БОП в дома на 27-годишния Мартин Карамихайлов били открити стотици порнографски снимки и видеоклипове с момчета между 13 и 16 години. Иззети са 6 видеокамери, газов пистолет, палки и белезници. В хода на разследването се разбрало, че Мартин Карамихайлов водел лекции по превенция на сексуалното и наркоманното рисково поведение повече от 10 години като доброволец на БЧК.

8. Н.Т. от Девин карал две момчета под 14 години да правят секс пред него. Той извършвал полово сношение и действия на полово удовлетворение с лица от същия пол, а именно с малолетните момчета от близко село.  За това употребил заплашване и лицата са били лишени от възможност за самоотбрана, се казва в обвинителния акт.

9. Педофил-хомосексуалист осъден на 8 години затвор. Районният съд в Девин осъжда на 8 години затвор 24-годишен мъж за хомосексуални блудства с непълнолетни деца. Мъжът бива признат за виновен, че от март до април е изнасилвал момче на 13 години. След всеки хомосексуален акт той заплашвал детето с бой и го принуждавал да не каже на родителите си.

10. Румен Алексиев, по прякор Лудия, е подсъдим за блудство с 5-годишно момченце. Той похищава 5-годишно момченце пред жилищен блок в Шумен, където две деца на 8 и 5 г. си играели. Когато забелязали съседа си Алексиев, от когото се страхували, те решили да избягат. Но Лудия ги забелязал. Първо придърпал по-голямото момче във входа на блока, а после и по-малкия. Тогава заповядал на баткото да се маха и блудствал с малчугана. Отърквал се в него и го опипвал, а малкият плачел. Приятелчето му обаче чуло плача на детето и веднага съобщило на майка си, че сигурно Лудият прави нещо с него.

11. Педофилът Ангел К. от град Септември е обвинен за блудство с четири момчета на възраст между 13 и 15 години. Според прокуратурата обаче, потърпевшите деца са повече от четири. Някои от момчетата са били изнасилвани.

Ангел е канил децата в дома си под претекст, че има интересни компютърни игри. При обиска там са открити порно филми.

12. Германецът Бенямин Х., който е хомосексуалист, поканил в дома си друг гей - Йонатан Х., и брутално го убил. Двамата са имали сексуална връзка, но между тях възникнал скандал, завършил по жесток начин. Бенямин ударил жертвата в торса, а след това вързал китките му, гаврил се с гениталиите му, след което нанесъл поне 20 прободни удара с нож. Тялото на Йонатан Х. било разфасовано във ваната на апартамента, а след това частите били изнесени в чували в гора, разположена на два километра.

13. Отново немец с инициали Х. Р. извършил действия с цел да възбуди или удовлетвори половото си желание без съвукопление по отношение на две малолетни и едно непълнолетно лице. Според прокуратурата блудствата са извършени на неустановена дата от лятото на 2015 година до 11 ноември 2015 гдина в частен дом в бургаския ж. к. „Черно море”.

14. Холандският педофил Хеере Вагенаар правил блудствени действия с малолетни от същия пол. Хеере Вагенаар е взел всички мерки, за да не бъде разкрит. Той се е представил с друго име пред децата. Първоначално е посетил хотел, в който обаче са разпознали децата. След това е намерил друг хотел, където е представил двете момчета като свои синове. Хеере Вагенаар е излежал присъда за подобно престъпление в Холандия.

"За съжаление списъкът може да бъде подкрепен с още примери, но лично аз смятам, че няма нужда да се ровя допълнително, за да затвърдя думите си. Умишлено поставих и няколко чужденци-педофили действали в България. Това свое действие направих, за да покажа, че за поредна година ще бъдем изправени пред опасността в София да се проведе гей-парад, а на него да присъстват множество непроверени хомосексуалисти от други държави.

Всяка година в "София прайд" се включват чуждоземци. Притеснително е, че на парадът присъстват и гейове от Холандия - страна в която има регистрирана открита педофилска партия! Членове и активисти на въпросната партия са посещавали, както собственият си парад, така и много други в Европа. Имам съмнения, че са присъствали и на гей-парада в София през изминалите години.

Днес пуснах жалба от мен и името на "Национална съпротива" до Столична община и г-жа Фандъкова в която моля гей-парадът да бъде забранен поради ред опасни причини. Също така съм сезирал държавната агенция за закрила на децата да направи проверка на родителите, които принуждават малолетните си деца да присъстват на това мероприятие. И като за финал пуснах сигнал в МВР, че и тази година е възможно да присъстват участници от Холандия, които са свързани с местната педофилска партия.

Като допълнение ще приложа и картинка качена в профила на един от организаторите на гей-парада - Радослав Стоянов, който е част от Български хелзинкски комитет. Лично аз откривам в нея педофилски отенък. А, и не трябва да забравяме, че лично председателят на Български хелзинкски комитет Красимир Кънев се обяви против кастрацията на педофили!

Смятам, че подобен тип изказване от страна на Кънев и хомосексуалната пропаганда на "София Прайд" не са случайни, а напротив, имат връзка помежду си!

Затова нека всички заедно на 10.06.2017 г. запазим децата от разврата и изкажем своето възмущение от несъгласувания гей-парад! 

И все още смятаме да осъществим кампанията си и в този ден да изчистим боклука на София!

"Национална Съпротива"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари