Наталия Киселова: Борисов се опитва да всее раздор между ПП и ДБ

3

Тези подводни течения имат за цел ГЕРБ да придобие преднина на местните избори

„Към настоящият момент по-скоро наблюдаваме едни подводни течения, при които ГЕРБ не носят формално персонална отговорност за управлението, но в последните няколко дни сме свидетели как г-н Борисов се опитва да раздели двата основни субекта в коалицията, която е мандатоносител, като се правят движения, които да ударят – дали явно или по-скрито – коалиционните партньори от ДБ.“

Това мнение изрази в ефира на „Добро утро, Европа“ по Euronews Bulgaria конституционният експерт Наталия Киселова.

"Когато се казва, че се правят неформални срещи за сдобряване, за стопяване на ледовете между лидерите на „Продължаваме промяната“ и Бойко Борисов са изключени „Демократична България“. Те не са били уведомени нито на неформалната среща, нито пък са били поканени.", заяви Наталия Киселова, конституционен експерт

„На следващо място – има и една силна атака срещу министъра отбраната, който според мен е ключов в правителството през неговия съветник, като се казва не само да се отстрани съветникът, който е представител на ДБ, но и самият министър да понесе отговорност за това, че съветникът се е държал несъответстващо на неговия пост, по повод нараняване на неговото дете“, коментира тя.

Според нея тези подводни течения имат за цел ГЕРБ да придобие преднина на местните избори, тъй като регистрацията започва днес в ЦИК от една страна, и от друга, ако може да внесе недоверие в лагера на мандатоносителя, за да може впоследствие, договаряйки поотделно с ПП и ДБ, да извлече повече ползи за ГЕРБ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Kremena
    Гнилата ябълка, все някога почва да мирише
  • 3
    2
    Мишо
    Той раздорът ще си дойде от само себе си и без Борисов.
  • 10
    1

    Прости номера от селски вечеринки-Борисов
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари