Настъпва първо пълнолуние за годината, какво да правим и да очакваме

2
На 18 януари в 1 часа през нощта настъпва първото за 2022 година
На 18 януари в 1 часа през нощта настъпва първото за 2022 година

На 18 януари в 1 часа през нощта настъпва първото за 2022 година. То ще се случи в знака на Рака

За по-чувствителните хора това ще е много сложен период. Чувствата и емоциите ще са изострени. Рискувате да кажете и направите неща, за които по-късно бихте съжалявали, пише Actualno.com

Хората с по-развита интуиция може да им се стори, че предварително знаят отговорите на някои въпроси, но това може да е измамно чувство.

В периода на Пълнолуние може да поемете разумен риск, да се подстригвате, да се храните с прясна храна, да изведете важни отношения на по-високо ниво, да бъдете с повишено внимание, да направите всичко, което по-рано не сте се решавали.

Избягвайте употребата на алкохол, не се доверявайте на интуицията си, въздържайте се от покупки на скъпи стоки, не харчете много пари, не тръгвайте на път.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари