Нашествие от дървеници във влаковете на БДЖ

0
Мъж, нахапан от насекомите, е стигнал до болница
Мъж, нахапан от насекомите, е стигнал до болница Видео: NOVA

Мъж, нахапан от насекомите, е изпаднал в анафилактичен шок

Дървеници нахапаха пътник във влака Горна Оряховица - Димитровград. Потърпевшият сигнализира, че става жертва на вредителите за втори път. При първата атака на дървениците се е стигнало и до лекарска намеса заради сериозна алергична реакция. Мъжът изпаднал в анафилактичен шок и бил откаран от купето на вагона в Бърза помощ, разказва NOVA.

От БДЖ заявиха, че ще извършат проверка по случая, но са категорични, че дезинфекцията на вагоните се извършва на всяка първа и последна гара.

Пострадалият споделя, че през септември, когато се е сблъскал с проблема за първи път, е прекарал 4 часа на системи в болница след алергична реакция. „Почваш да се задушаваш и не можеш да си поемеш дъх”, описа състоянието си той.

Преди празниците той отново става жертва на вредителите при пътуване с БДЖ, но за щастие този път не се е стигнало до болница.

От Български държавни железници уточняват, че въпреки дезинфекцията, която извършват системно, дървениците често биват пренесени от пътници.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Дървениците трипер не
    пренасят. Най-много да получиш сърбеж след ухапването. Намазва се ухапаното място с одеколон и край !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари