Наркодилър се призна за виновен

0
25-годишният криминално проявен мъж се споразумя с прокуратурата
25-годишният криминално проявен мъж се споразумя с прокуратурата Снимка: Dunavmost

25-годишен мъж се призна за виновен в разпространение на наркотици.

Окръжен съдРусе одобри споразумение между прокурор от Окръжна прокуратура и защитника на обвиняемия К. К., според което К. К. се признава за виновен в това, че в периода 03.05.-06.06.2019 г. без надлежно разрешително държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества (марихуана и метамфитамин) на обща стойност 123.48 лв., от които на четири пъти разпространил чрез продажба на различни лица.

К. К. е осъждан, със средно образование, безработен и от задържането му на 06.06.2019 г. е в ареста, съобщиха от Окръжен съд - Русе.

Съдът счете, че постигнатото споразумение не противоречи на закона и морала и следва да бъде одобрено, а наказателното производство – прекратено. За извършеното престъпление К. К. прие да му бъде наложено наказание лишаване от свобода за срок от една година и десет месеца при първоначален общ режим, като се приспада времето, през което е бил задържан, и глоба в размер на 2500 лв. Със същото определение са отнети в полза на държавата описаните наркотични вещества, иззети от обвиняемия, както и гриндери и електронни везни, а К. К. следва да заплати и направените по делото разноски в размер на 500.76 лв.

Одобреното от съда споразумение има последиците на влязла в сила присъда и не подлежи на обжалване или протест.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари