Напрежението в Цалапица не стихва

3
Близките на убития Димитър Малинов се събраха на пореден протест снощи
Близките на убития Димитър Малинов се събраха на пореден протест снощи Снимка: bTV

Близките на убития Димитър Малинов се събраха на пореден протест снощи

Напрежението в Цалапица не стихва. Близките и семейството на убития Димитър Малинов се събраха на пореден протест снощи, за да изкажат недоволството си, че основният заподозрян за извършител на престъплението все още не е намерен и подведен под отговорност, предава bTV.

24-годишният Димитър изчезна на 20 юли, седмица по-късно беше съобщено, че е бил убит и трупът му е намерен заровен под строителни отпадъци край селото.

Скърбящите се събраха на лобното място на Димитър, където положиха цветя, запалиха свещи и запазиха няколко минути мълчание в негова памет.

Оттам протестиращите се отправиха към дома на бабата на близнаците Динкови, които в момента са в ареста, но близките на убития настояват обвинението им да бъде променено от прикриване на информация в съучастничество. Затова недоволните продължиха именно към тяхната къща, която бе охранявана от полиция и жандармерия.

Основен заподозрян по случая е 30-годишният Рангел Бизюрев, който вероятно е успял да избяга в чужбина. Близките на Малинов разказаха, че полицаите от Пловдив и Стамболийски не са им оказали никакво съдействие и те сами са издирвали убития.

Според близки и роднини на убитото момче Рангел е по-малко виновен от задържаните близнаци Борислав и Валентин Динкови. Това се потвърждава и от доказателствата, събрани до момента за жестокото престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Явно има активни з
    Явно има активни любители на сериала "Докато свят све..", пардон, Цалапица, че са се възмутили от написаното от 1. Поне да бяха написали някакъв отговор на зададените в коментара въпроси за този убития. А че главните герои в сериала явно нямат друго полезно занимание в живота освен да търсят камери да ги снимат, е ясно.
  • -1
    1
    Така ще е,
    докато е топличко и тези хорица без работа са по улиците и пътищата. И има медии, които да продължават да ги отразяват. Като че ни нищо друго не се е случило по света и в България за последните три месеца, че това да е основната новина. Вече и въвличат деца в истерията си - на преден план малко момиче настоява за доживотен затвор! Аз пък искам да знам нещо, които всички отразяващи селските им протести пропускат - каква е причината да се стигне до убийството и като с какво се е занимавал въпросният убит.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари