Напрежение в УМБАЛ "Канев"

7
Близки на починалата родилка се опитаха да разберат причините за смъртта ѝ
Близки на починалата родилка се опитаха да разберат причините за смъртта ѝ Видео: NOVA

Близки на починалата родилка се опитаха да разберат причините за смъртта ѝ

Напрежение в болница „Канев” в Русе след смъртта на 29-годишна родилка. Близки на починалата жена се опитаха да разберат причините за фаталната развръзка.

Имам въпрос - това „О, не, сестрата хърка, да изпусна ли шише, за да я събудя”. Жената, която е била при нея. На това нещо какво ще отговорите. Жена ми е луда и си измисля ли?”, пита съпругът на починалата жена, предаде NOVA.

Очакваме експертна проверка от Медицински одит, на който ще бъде представена цялата документация. Не прикриваме нищо. Близките държаха тялото да бъде освободено, а ние искахме да има аутопсия, за да се изясни истината. Аз също съм родител и искам да знам какво става”, коментира директорът на болницата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    9
    хехехех
    Нали им казаха от какво е умряла - БТЕ. Като толкова им е интересно, защо са отказали аутопсия?
  • 22
    8
    плюс-минус
    От десетина години не съм стъпвала при личната лекарка, защото ...... Но от соц детството си помня двама лекари от т.н Втора поликлиника, които се грижеха за баба, дядо, родителите ни и за нас, децата. Познаваха всичките ни болежки, идваха и у дома да преглеждат и лекуват, без да вземат и стотинка, а баба ги черпеше с домашно сладко. Времената се промениха, много...
  • 18
    7
    Мхм
    Тия тъпите докторчета и сестри заслужават момчето което загуби жена си да вземе 30, 40 човека с него, да влязат вътре и да им разкажат играта. После защо ги биели, тоя смешния дето говори не го знам какъв е, ама ми изглежда ебаси путката. Това не са лекари, това не са сестри. Пасмина някаква, която нехае и си върши работата през пръсти.
  • 12
    6
    доктора
    Не е тайна,че докторите са със средна интелигентност,лишени от емпатия, повтарят и наизостяват ,често остарели и изцяло за печалба измислици, те не са учени и откриватели ,често каквото им каже производителя на химикали(лекарства) ,това правят,повярвали са си ,че са нещо ,но реално виждате ,че са обикновени работници с амбиици да имат всичко ,но немогат. Избягвайте измислените им лечения и таксички ,подобре започнете да вярвате в Бог,отколкото на тях ,гледат ви само в ръцете ,а ако не познавате правилните хора и парите няма да ви спасят в българските болници . единствено ако ви изтича кръвта или ви свършва въздуха в дробовете,тогава ако пожелаят може и да ви спасят от смърт
  • 21
    5
    Камен Ж
    ОСТАВКА ДИРЕКТОРЕ! БЪДИ МЪЖ ПОНЕ ЕДИН ПЪТ!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари