Напитка за отслабване, която наистина действа

1
Този коктейл прочиства организма, ускорява метаболизма и засилва имунитета
Този коктейл прочиства организма, ускорява метаболизма и засилва имунитета

Този коктейл прочиства организма, ускорява метаболизма и засилва имунитета

Ежедневно телевизията, вестници, списания и Интернет буквално ни бомбардират с какви ли не предложения за едва ли не магични еликсири, които ще ни накарат с приемането им като с магическа пръчка да отслабнем, пише Ezine.bg. За съжаление, в 99% от случаите от тези коктейли, пълни с химикали, няма никакъв здравословен ефект и дори обратното – приемът им може сериозно да навредим на здравето ни.

Често в търсенето на бързото отслабване забравяме, че природата ни е дала достатъчно ефективни средства за тази цел, без да се налага да използваме разни забъркани в тъмни лаборатории съмнителни и опасни буламачи.

Искате да започнете деня си в тонус и същевременно да загубите някой и друг килограм? Лесно е! Започнете всяка сутрин да пиете чаша вода с мед и оцет. Струва ви се прекалено лесно? Вече трябва да сте се убедили, че най-ефикасните неща са най-елементарни.

Начинът, по който започва денят, е изключително важен за цялостния ни жизнен тонус чак до вечерта. Първото нещо, което правим след сън, е от съществено значение за ежедневието ни, а също така се отразява върху устойчивостта на организма срещу вируси и болести. За да получим успешен старт на деня, е необходимо да се самодисциплинираме и фокусираме върху сутрешните ритуали, които балансират тялото и му помагат да работи с ритъма на природата.

Водата с мед и оцет е перфектната комбинация за това. Напитката трябва да се изпие на гладно, като след това трябва да изчакате поне 20 минути преди да закусите. Лесният за приготвяне коктейл прочиства организма, ускорява метаболизма и засилва имунитета.

Благодарение на оцета напитката ще ви помогне да се отървете от мастните натрупвания. Съставката регулира и рН в организма ви. Медът, от своя страна, ще ви помогне за засилването на имунната система, а същото така предпазва стомаха от оцета, който не трябва да се приема чист на гладно. За да има напитката и детоксициращ ефект, можете да добавите и една чаена лъжичка канела към нея.

Накрая комбинацията от водата, оцета и меда освен че ще ви помогне да се отървете от излишните килограми, ще регулира кръвното налягане, ще помогне на здравето на сърцето, ще стимулира храносмилането, ще се отрази добре на нервите ви и не на последно място - ще направи кожата ви по-хубава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    глупости
    това са простотии. всички дебелаци са болни само от едно и единствено заболяване на име "ИЗВИНЯВАЙ, ТОВА ЩЕ ГО ЯДЕШ ЛИ?" и докато не се излекуват от него винаги ще са гнусни дебелаци... гнусната дебелащина се лекува само с воля, постоянство, диета и ако човека не е инвалид със спорт
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари