Нападнаха служител на Центъра за градска мобилност в София заради поставена скоба

1
Побойникът е задържан за 24 часа, а работникът е силно стресиран и с болка в областта на гърлото
Побойникът е задържан за 24 часа, а работникът е силно стресиран и с болка в областта на гърлото

Побойникът е задържан за 24 часа, а работникът е силно стресиран и с болка в областта на гърлото

Нападение срещу служители на Център за градска мобилност заради поставена скоба. Видео, изпратено в рубриката „Аз, репортерът“ на bTV, показва как мъж напада служител, докато той изпълнява задълженията си.

Инцидентът е станал на столичния булевард „Шипченски проход“. Най-вероятно причината за агресията е поставена скоба на колата на нападателя. Тези случай зачестяват в този район, заради въведеното неотдавна плането паркиране.

„Свидетели сме на едно недопустимо и арогантно поведение от страна на млад мъж, който напада служител на Център за градска мобилност, докато той си е вършел работата. Екипът е обхождал района. Установява, че има автомобил в зоната за платено паркиране, който не е платил за това. Естествено, поставят му скоба“, обяснява Румяна Милова, директор на Център за градска мобилност.

Малко по-късно идва младият мъж и се нахвърля върху служителя. Служителят е изпаднал в стрес.

„Чух се с него сутринта, за да разбера в какво състояние е. Каза ми, че има болка в област на гърлото, но все още е стресира. Каза ми също така, че мъжът го е обиждал и го е псувал“, разказа още Румяна Милова.

Служителите са инструктирани, как да действат в такива ситуации. Вторият работник е звъннал на телефон 112 и на мястото на инцидента веднага е дошла патрулна кола от Първо районно управление на МВР. Побойникът е задържан за 24 часа.

„Нашите служители също са дали показания, след което са посетили лекарски кабинет. Независимо от това, че няма видими белези на по-сериозни травми, нападнатият служител е силно стресиран“, допълни още Румяна Милова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    3
    ПЕДАГОГ
    Такива агресивни индивиди в някои страни много бързо се усмиряват със тайзери. Щом живееш в общество със правила и закони , или ги спазваш или отиваш в гората. Всичко останало е хаос и анархия. Навсякъде по света има такива агресивни , но обществата ги вразумяват . Например в Индия е интересно как техните полицаи въдворяват ред сред населението с едни здрави сопи. Обаче там населението има респект към властите защото знае че няма шега. В някои по изостанали страни като България все още част от населението си мисли , че е хванало дедо си за потника.
  • 6
    2
    Stanko
    Тюленът няма никаква представа от бой. Седи открит през 95 % от времето, а падането му зависи от много малко смелост и един бърз прав. Както е поел въздух, глиганът ще падне като отсечен и толкова много килограми ще направят излишен грохот по асфалта. Аман от селски "биячи", които не могат да си вдигнат гащите и си мислят, че килограмите им са някакво предимство.
  • 10
    1
    Гошо
    Престанете да казвате "млад мъж" на този глиган. Става очевидно от клипа, че това същество е меко казано оформен дебил.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари