НАП обяви търг за оръжия втора употреба

0
Част от оръжията са иззети от МВР от собственици, чиито разрешителни са изтекли, а други са отнети с издаден акт
Част от оръжията са иззети от МВР от собственици, чиито разрешителни са изтекли, а други са отнети с издаден акт Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

Националната агенция за приходите продава на търг с тайно наддаване 1397 броя огнестрелни оръжия втора употреба за почти 122 000 лева

Сред тях има ловни пушки, пистолети и други. Част от оръжията са иззети от МВР от собственици, чиито разрешителни са изтекли, а други са отнети с издаден акт от съд или прокуратура.

Предлаганите пушки и пистолети са разделени в общо 11 групи. Има и оръжия, предназначени за резервни части, съобщи БТА.

Кандидат-купувачите могат да наддават за една или повече групи, като предложения за участие в търга се представят за всяка група поотделно в срок от 31 октомври до 3 ноември. В същия срок може да се направи оглед на предлаганите оръжия в Централния оръжеен склад на МВР.

За участие в търга, който е насрочен за 8 ноември, се допускат само лица, платили депозит 20 на сто от началната тръжна цена за съответната група и които притежават необходимите лицензи по Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия.

Повече информация за условията и изискванията към участниците в търга може да бъде намерена в Портала за продажби на НАП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари