Намериха прострелян мъж в кола

0
Георги Здравков бил уволнен за скандала с шофьорските книжки, приел го твърде лично
Георги Здравков бил уволнен за скандала с шофьорските книжки, приел го твърде лично

Мистериозна смърт край софийското село Горни Лозен. В автомобил е намерен трупът на мъж, като полицията работи по версията и за самоубийство, и за разстрел. Трупът на мъжа е бил открит в 8,30 часа тази сутрин, съобщава Нова телевизия.По първоначална информация мъжът се казва Георги Здравков и е работил като автомобилен инструктор във фирма „Драйв кар“.

Според собственика на фирмата Здравков е работил като инструктор от няколко месеца. Имал е няколко ученика, които обучавал в момента. Преди да постъпи във фирмата, е работил в “Автомобилна администрация“ и е бил част от комисията, проверявана за търговия с шофьорски изпити. Приел уволнението си твърде лично и емоционално.

В момента полицаи правят оглед на колата на Здравков, в която е бил намерен трупът на мъжа.

По всяка вероятност автоинструкторът, който беше намерен тази сутрин прострелян в автомобил в село Горни Лозен, се е самоубил

При огледа на мястото на трагедията е било открито и оръжието, с което е стреляно. Здравков седял на седалката до шофьора, където по принцип е мястото на инструкторите. Първоначално полицаите работеха по две версии за мистериозната смърт на Георги Здравков - самоубийство и убийство. От събраните до момента доказателства обаче разследващите са стигнали до извода, че Здравков сам се е гръмнал. Въпреки това те ще продължат да проверяват дали някой не му е помогнал. 

За последно Георги Здравков е бил видян вчера около 17,20 часа.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари