Намереното мъртво момиче е убито с нож

0
Брутални подробности за смъртта на момиче, намерено до жп релси
Брутални подробности за смъртта на момиче, намерено до жп релси

Младата жена, която вчера бе открита мъртва, е била убита брутално с удар от нож в главата, а тялото ѝ е пренесено до безлюдно дере край жп прелез до дуловското село Руйно.

Тялото на жертвата, която се смята, че е на възраст между 20 и 25 години, е било в ранен стадий на мумифициране, разкриха експерти, участвали в огледа и цитирани от „Телеграф“.

На зловещата гледка попаднал кантонер, който обхождал жп линиите в местността Келявица около 12:15 часа в понеделник. Забелязал в детето труп на добре облечена жена и се обадил в полицията. Огледът на криминалистите показал, че жертвата е била пренесена до мястото. Те категорично изключват версията да е била хвърлена от върха на близкия хълм, тъй като дрехите ѝ били безупречно чисти. Била е облечена с кожено яке и дънки, като обувките липсвали.

Дори чорапите не бяха изцапани с кал“, посочиха разследващите. Предполага се, че обувките са останали в колата при пренасянето или в жилището, където е станало престъплението. Убитата жена не е имала в себе си документи или мобилен телефон, които могат да помогнат за идентификацията ѝ. "Кожата на жертвата е с леко тъмен цвят, но това не означава, че е от малцинствата. Може да е българка, може да е чужденка. Докато не се установи самоличността, само може да гадаем“, коментираха разследващите.

Трима експерти патолози от Варна вчера бяха изпратени, за да извършат аутопсия на трупа. Те трябва да насочат криминалистите към точното време на убийството и оръжието, което се смята, че е остър предмет. Случаят допълнително се заплита, тъй като от полицията са проверили, че в района няма изчезнало лице, отговарящо на подобни белези.

Засега единственото сигурно е, че убийството не е било извършено там, където е намерено тялото. Възможно е престъплението да е станало преди около месец.

Ударите с остър предмет в областта на главата и лицето са белег на екзекуциите от ревност, смятат експертите.

Източник: Телеграф
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари