Намереният труп край Русе е на 74-годишен мъж

1
Самоличността му още не е установена
Самоличността му още не е установена Снимка: БГНЕС

Самоличността му още не е установена

На 20 ноември около 09:30 ч. служители от сектор "Пътна полиция" са изпратени по сигнал за катастрофа с пострадал пешеходец в град Русе на главен път I-5 /Русе - Велико Търново/ в района на 7-ми километър. На място не е установено превозно средство, претърпяло пътен инцидент, но в банкета вдясно от пътното платно е открит труп на мъж с неизвестна самоличност, с наранявания по тялото и главата. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група на полицията и съдебен лекар.

Трупът е откаран за аутопсия. Самоличността на починалото лице е в процес на установяване, според първоначалните данни е 74-годишен мъж.

Обстоятелствата и причините, довели до смъртта на мъжа се изясняват в хода на образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари