Намерените табели в Пловдив ще бъдат поставени безплатно

0
Ако съответната табела е насочена към конкретната областна дирекция, собственикът ще бъде уведомен и и ще си я получи на адреса
Ако съответната табела е насочена към конкретната областна дирекция, собственикът ще бъде уведомен и и ще си я получи на адреса Видео: NOVA

24 часа в денонощието при посещение в сектор „Пътна полиция”, Пловдив, и удостоверяване с талон на автомобила и лична карта, и ако табелата все още се намира тук, тя ще бъде предоставена”.

Това каза инспектор Ботьо Гиргинов, „Пътна полиция” – Пловдив. За „Здравей, България” той заяви, че намерените след потопа табели ще бъдат безплатно поставени на собствениците им.

„Казвам „ако все още се намира тук”, защото сме предприели и други действия във връзка с установяване на собствениците. Също така табелите от други области се изпращат до съответните сектори в страната”, добави инспектор Гиргинов.

По думите му, ако съответната табела е насочена към конкретната областна дирекция, собственикът ще бъде уведомен и няма да има нужда да отиде напразно при тях, а ще си я получи на адреса, на който е регистрирано моторното превозно средство.

Източник: NOVA
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари