Най-търсените залози по време на EURO 2020

1
Европейското първенство по футбол е в разгара си
Европейското първенство по футбол е в разгара си

Европейското първенство по футбол е в разгара си

Както може да се очаква, това е свързано с голяма активност както от страна на платформите за спортни залагания, така и на техните фенове. Букмейкърските къщи, като пример Уинбет, започнаха да предлагат примамливи оферти преди началото на битките за Стария континент, а отпадането на изявените фаворити Франция и Германия още повече засили тръпката от играта.

Потребителите имат избор за залагания на десетки пазари - както в конкретни мачове, така и в турнира като цяло - от точен резултат и брой картони и корнери в дадена среща до голмайстор на турнира, победители в групите и отборите, които ще се класират за финала. Като прибавим и залозите на живо, даващи опция потребителят да направи прогноза минути преди края на мача, става лесно да си представим “жегата” в букмейкърските платформи. Ето защо в статията ще ви разкажем за най-предпочитаните залози на Евро 2020.

Най-често срещаните залози

Евро 2020 беше отложен с една година заради пандемията от коронавирус. Неслучайно интересът към турнира е огромен - и към самите мачове, и към залозите. Изчисленията показват, че сумите за залози на настоящото европейско ще са повече в сравнение с предишното през 2016 г. И така - какви залози най-често правят потребителите?

Залогът за победител в турнира безспорно е най-масовият. Началните коефициенти наклониха везните в посока на Франция и Германия, но сега най-изявените фаворити за трофея са Англия и и Испания. Англичаните ще играят полуфинал със сплотения и способен на подвизи отбор на Дания, докато вдъхновената и убедителна игра на Италия със 100-процентова успеваемост до момента им носи дивиденти, като добавим и неубедителното представяне на следващия им противник - Испания. Друг популярен залог е за малкия финал, тоест кои отбори ще спорят за бронзовия медал. Не бива да пропускаме и прогнозите за голмайстор на турнира, които ще представим по-надолу в статията.

Опции за залози

Букмейкърите дават възможност на потребителите на комбинират различни залози в един фиш. Т.нар. множествени залози са особено атрактивни, защото имат потенциал за големи печалби. Тук се изискват по-задълбочени познания от страна на потребителя за моментната кондиция на отборите, наличните им играчи и т.н. Пример за такава комбинирана прогноза е, когато заложите кой ще спечели мача, как ще завърши първото полувреме, каква ще е головата разлика на крайния резултат и дали двата отбора ще отбележат. Да, определено ще ви трябва късмет, но уменията ви да анализирате информация и да правите обективна прогноза са също толкова важни.

Ако смятате, че имате познания в други спортове, тогава може да се възползвате от опцията на някои букмейкъри да залагате на различни спортове. Съвсем наскоро мъж от Англия спечели 1 милион паунда от комбиниран фиш на стойност 11.50 паунда за правилна прогноза на резултатите на 4 гонки с коне, победа на Англия срещу Чехия и на Хърватия срещу Шотландия.

Промяната на силите е част от играта

Всъщност, залозите започнаха още по време на квалификационния цикъл за Евро 2020, когато нещата сякаш изглеждаха по-различно за някои отбори, отколкото сега. Пример е тимът на Германия - той беше много далеч от определението за “машина” през това лято, а мнозина запалянковци буквално не можаха да познаят на терена звездните футболисти като Лерой Сане, Тимо Вернер и Томас Мюлер. На другия полюс е тимът на Италия - отборът показа убийствена ефективност в квалификациите, същото прави и сега във финалната фаза на Евро 2020.

Най-ранните фаворити за голмайстори на Евро 2020 бяха Рахим Стърлинг, Кристиано Роналдо, Хари Кейн и Еден Азар. Тук прогнозите също се промениха. Азар се контузи, Кейн набра скорост в последния мач на Англия и вече има 3 попадения на своята сметка, колкото и Стърлинг. Пред тях с 4 гола са Карим Бензема, Емил Форсберг Ромело Лукаку, които обаче няма да бележат повече, защото отборите им отпаднаха. Действително, във временното класиране най-много голове - по 5 - имат Кристиано Роналдо от напусналия надпреварата тим на Португалия и... звездата на Чехия Патрик Шик. Дали статуквото ще остане същото? Или Кейн ще избухне отново? Престои да видим.

Всичко това говори, че се е във ваша полза да следите как се променят коефициентите и да реагирате своевременно. Финалът на “Уембли” е съвсем скоро и се очаква това да бъде кулминацията на спортните залози за Евро 2020. Да, футболът е най-великата игра, защото на терена може да се случи буквално всичко. Затова ви съветваме да играете умно, особено когато в преследването на титлата са останали само 4 отбора. Въздържайте се от рисковани прогнози и не залагайте всичките си средства на един-единствен залог. Така ще може истински да се насладите на играта.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари