Най-страшните думи, които може да чуеш от жена

0
Със сигурност знаете, че доста често жените казват едно, но всъщност имат предвид обратното или съвсем друго.
Със сигурност знаете, че доста често жените казват едно, но всъщност имат предвид обратното или съвсем друго.

Със сигурност знаете, че доста често жените казват едно, но всъщност имат предвид обратното или съвсем друго. Какво да се прави – такава е природата им. Но в цялата тази бъркотия от казано, мислено и премълчано, се открояват няколко много опасни изречения. Ако чуете приятелката си да ви казва едно от тях, бъдете много, много внимателни в действията си.

„Както си решиш!“
Или „Прави каквото искаш!“. Примерно й съобщавате, че искате да се видите с приятели, въпреки, че сте имали план да гледате филм или да отидете някъде с любимата си. Каже ли ви: „Както си решиш!“, това съвсем не значи, че ще приеме всяко ваше решение по въпроса. Напротив! Отидете ли на въпросната среща с приятели – спукана ви е работата. Ще има дълго да си „плащате“ за тези няколко часа.

„Нищо!“
Както не веднъж сме ви казали – това е най-опасната дума в една връзка. Когато една жена каже „Нищо!“ това означава само едно – има проблем и вие ще трябва да направите всичко възможно, за да разберете какъв е. Не я чакайте тя сама да си каже! Ще стане още по-зле.

„Хубаво!“
Или „Добре!“. Ако разговорът завърши с една от тези думи, без допълнителна обосновка, значи хич не е добре. С подобно изказване, жената има предвид само едно: „Аз съм права и ще продължа разговора само, когато го признаеш.“ И по-добре наистина преосмислете позициите си. Иначе тя ще намери на чин да ви накаже… И то не веднъж.

Източник: Beu.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари