Нагли крадци обраха дома на Камен Воденичаров

0
Самият Воденичаров разкри, че са му взели телефони, фотоапарати, очила, скъпи запалки, бижута и парфюми
Самият Воденичаров разкри, че са му взели телефони, фотоапарати, очила, скъпи запалки, бижута и парфюми

Домът на Камен Воденичаров е бил обран от нагли крадци. Преди седмица апартаментът на славната звезда от „Каналето" в центъра на София е бил атакуван от неизвестни апаши, които задигнали ценни вещи и немалка сума пари.

Обирът в дома на актьора и тв водещ се е разиграл в късните следобедни часове на делничен ден. Апашите са проникнали с взлом в просторния апартамент на Камен Во, който се намира на 5-ия етаж на лъскава кооперация на булевард „Раковски" №165, точно срещу популярното заведение „Бай дъ уей". Странното е, че никой от съседите не е видял крадците, които незнайно как са влезли в кооперацията, която се заключва. Любопитно е, че и посетителите във винаги препълненото заведение в центъра на София не са видели нищо подозрително.

Самият Воденичаров разкри, че са му взели телефони, фотоапарати, очила, скъпи запалки, бижута и парфюми. Обирджиите били истински спецове в алпинизма - те са се спуснали от покрива с въже, вързано за комина, счупили са металните шишове, които пречат на преминаването, и са се приземили на балкон в съседния вход. Оттам са се прехвърлили на терасата на актьора. Разбили са вратата на кухнята и са се промъкнали в дома на Камен Во.

Източник: Всеки ден
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари