Надежда Нейнски: Решението за самолета на Лавров беше правилно

1
Според бившия външен министър забраната от наша страна е един много ясен знак, че България не може да бъде третирана като васална на Русия
Според бившия външен министър забраната от наша страна е един много ясен знак, че България не може да бъде третирана като васална на Русия Видео: NOVA

Според бившия външен министър забраната от наша страна е един много ясен знак, че България не може да бъде третирана като васална на Русия

„Смятам, че решението на българските власти за самолета на Лавров е правилно. Още повече, че делегацията на руския външен министър наброява 80 души, така че съвсем не става дума за някаква малка група хора, която отива на срещата в Скопие. Това заяви бившият външен министър Надежда Нейнски в „Интервюто на NOVA”.

Това, което беше решено от българския външен министър, е в отговор на многобройните провокации от руска страна през последните месеци и години. Руски чиновници извън и в България отправяха към страната всякакви провокации, каквито в никакъв случай не са допустими за едни нормални отношения. Знаете, че те ни определяха и като врагове”, коментира тя.

По думите ѝ от Москва винаги са се стремели да създадат вътрешен дебат – прочутата римска максима „Разделяй и владей”. Те имат интерес от разделение било в българското общество, било в западното общество. Руснаците непрекъснато се опитват да предизвикват подобни дебати, смята Нейнски. Според нея забраната от наша страна е един много ясен знак, че България не може да бъде третирана като васална на Русия.

За Хенри Кисинджър

Всяко време ражда своите герои. За мен това, което е изключително интересно, е че един човек като Кисинджър, който два пъти беше институционализиран като държавен секретар, се институционализира и като политическа личност и човек с огромен авторитет в света. Едни го приемаха, други го отричаха, но никой не оспорваше неговия авторитет”, посочи Надежда Нейнски.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Бе ло за Пр пЛ
    Правят се на ущипани. Все едно не са знаели кой ще лети с борда на министъра на външните работи. Обърнаха пържолата. Без суверенитет България ще продължава да изчезва.
  • 12
    1
    W3573rN F466075 60 70 H311
    Един от най-старателните гъзолизци на запада и масоните сатанисти.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари