Надежда Нейнски: България не е скрит съюзник на Путин

1
Кремъл създаде образа на супергерой на Владимир Путин – на добрият владетел, който се бори с „лошия Запад”, каза бившият министър на външните работи
Кремъл създаде образа на супергерой на Владимир Путин – на добрият владетел, който се бори с „лошия Запад”, каза бившият министър на външните работи Видео: NOVA

Кремъл създаде образа на супергерой на Владимир Путин – на добрият владетел, който се бори с „лошия Запад”, каза бившият министър на външните работи

Това, което руснаците наричат избори, този път има малко по-различен смисъл. Идеята е да се създаде т.нар, „вечен путинизъм”. Тези избори премахват последните остатъци на онова, което поставяше под съмнение неговото управление. Путин иска в очите на собственото си население да изглежда несменяем – че олицетворява Русия”. Това каза в студиото на „На фокус с Лора Крумова” по NOVA бившият министър на външните работи Надежда Нейнски.

С убийството на Навални руският президент искаше да покаже, че режимът му вече не се прави на демократичен, дори напротив – ще бъде безмилостен с враговете си”, допълни тя. Според дипломата Кремъл е създал образа на супергерой на Владимир Путин – на добрият владетел, който се бори с „лошия Запад”.

Според Нейнски България не е скрит съюзник на Путин, но у нас има хора, които се надяват на закрила и финансиране от него. „Русия инвестира в отделни политици, но вече и в цели партии. Битката на предстоящите евроизбори ще е много сериозна, защото Путин цели да заеме добри позиции в Европарламента”, твърди бившият външен министър.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    4
    фена на Путин
    Народът решава, коя е Българиа. А ти вземи се скрий наистина.
  • 6
    3
    Гражданин
    Добре е мазният Хампарцумян/опропо над 70 г./,тази "хубавица",специалистката по козметика на летищата и някои други персони да преглътнат факта,че вече са на години и трябва да се оттеглят.Има достатъчно млади хора,които да коментират една или друга позиция.Тия да си гледат старините и да харчат парите,които направиха през тези години.А тия пари не са малко.
  • 5
    2
    :"a''
    В медиите трибуна се дава само на атлантици. И тази ли е раждана в епруветка, а не от хора?! Псхиходиспансери трябва спешно да се строят, за да бъдат поставяни под доживотно запрещение подобни атлантици.
  • 7
    1
    надке, надке,
    от преводач дипломат се не става, а пък политолог ич! Не се излагай барабар с колежката ти Ленче-кремче!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари